Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бігуді Magic Roller широкі 9шт.-28см. 9шт.-18см.

Код товару: 1000407
Опис

Скільки часу ви витрачаєте на зачіску щодня? Вам набридло вставати рано для того, щоб укладати своє волосся? Ви постійно переживаєте з приводу стійкості вашої зачіски в перебігу дня? У нас є можливість допомогти вам у вирішенні цих складних проблем. Все що вам необхідно, це купити чарівні бігуді Magic Roller.

Придбати бігуді Magic Roller в нашому інтернет - магазині дуже просто.

Ви маєте можливість замовити даний аксесуар на нашому сайті в режимі онлайн або зв'язатися з нашими консультантами по телефону. Пропоновані на нашому сайті бігуді, дозволять вам виглядати по-новому щодня. Без особливих зусиль, в домашніх умовах, ви будете укладати волосся в оригінальні зачіски. За допомогою даних бигудей можна укладати як вологе, так і сухе волосся. Варто відзначити, що довжина вашого волосся не має ніякого значення. Бігуді підійдуть для короткого і середнього волосся. Не варто забувати використовувати спеціальні засоби для укладання, наприклад мус або пінку для волосся. Також можно накручувати бігуді і залишати їх на цілу ніч. З ними дуже комфортно, а також зручно спати. Ви можете накручувати бігуді на вологе волосся, а потім сушити їх феном, за допомогою спеціальних засобів, що сприяє правильному догляду за волоссям.

Ви здивуєтеся нескінченною безліччю можливостей використання бігудей Меджик Роллер, а також їх легкістю і простотою у використанні.

Ви можете заощадити свої гроші, не витрачаючись на різні салони і укладку волосся у професіоналів. Ви можете стати самостійним майстром - перукарем. Всі ваші подруги будуть заздрити тому, як у вас виходить постійно змінювати свою зачіску. Вирішуйте самі, чи варто розповідати їм свої секрети краси чи ні. Ви переконаєтеся в тому, що бути красивою можливо навіть не маючи спеціальних навичок, часу і коштів. Домашня завивка волосся, а також інші роботи над вашим волоссям, стануть для вас легкою роботою, яку ви будете виконувати із задоволенням. Сміливо фантазуйте, експериментуйте, і втілюйте свої ідеї.

Наші бігуді мають ряд переваг, таких як легкість використання, м'якість матеріалів, а також різна довжина бигудей, для різних видів локонів. Крупна завивка волосся, звичайна завивка - все це можливо тільки за допомогою наших бігудей. Також у бігудей компактний розмір і легка вага.





Бігуді Magic Roller широкі 9шт.-28см. 9шт.-18см.
Бігуді Magic Roller широкі 9шт.-28см. 9шт.-18см.