Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Акупунктурний браслет Travel Dream (Тревел Дрім) 2шт./уп.

Код товару: 1001256

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви коли-небудь відчували неприємні відчуття під час пересування в будь-якому транспорті, вам навряд чи захочеться повторити таке відчуття. Саме для цього і створений акупунктурний браслет від тошноти Travel Dream - універсальний засіб від нудоти, запаморочення, блювоти, укачування, дискомфорту у шлунково-кишковому тракті.
Вам подобається подорожувати, або у зв'язку з роботою вам доводиться багато часу проводити в дорозі, а ліки від укачування вам не допомагають? Для того щоб зробити ваше життя простішим і комфортнішим вже зараз, вам необхідно всього лише купити браслет від заколисування цієї моделі, і ви назавжди позбавитеся від цих симптомів.

Акупунктурний браслет від укачування Travel Dream підходить для людей, які страждають від заколисування в різних видах транспорту, будь то літаки, вертольоти, автомобілі, поїзди.

Також ефективний цей прилад для профілактики морської хвороби. Крім того, тільки Travel Dream також допоможе позбутися від токсикозу під час вагітності, незалежно від того, наскільки сильно ви від нього страждаєте.
Принцип дії акупунктурного браслета полягає в тому, що він безперервно масажує особливу точку перикарда Р6. Ця точка, згідно з твердженнями, відповідає за душевний спокій, роботу шлунка і контроль над процесами травлення.
При безперервній стимуляції точки перикарда Р6 в мозок надходять нервові імпульси, які знімають всі імпульси та спонукання до нудоти і ліквідують дратівливість вестибулярного апарату. Він приходить в норму і дуже швидко адаптується до навколишнього оточення.

Браслет Travel Dream дуже легкий у застосуванні.

Все що вам потрібно - це одягти його на зап'ясток будь-якої руки. Якщо ви заздалегідь знаєте про свою поїздку, то краще його помістити на потрібне місце заздалегідь, щоб підготувати організм і посилити позитивний результат. Якщо ж ви забули одягнути браслет заздалегідь, то він почне діяти вже протягом перших п'яти хвилин після того, як ви його надягнете. Також не рекомендується знімати браслет до закінчення поїздки, так як припинення стимуляції точки Р6 може викликати повернення ефекту нудоти та захитування.
 





Вероника ( 2016-04-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
это наше спасение, жаль что раньше о нем не знала!

Відповісти
Акупунктурний браслет Travel Dream (Тревел Дрім) 2шт./уп.
Акупунктурний браслет Travel Dream (Тревел Дрім) 2шт./уп.