Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Цифровий алкотестер з LCD годинником 1000198

Код товару: 1000198

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики цифрового алкотестеру з LCD годинником:

  • Подвійний ЖК (LCD) дисплей.
  • Цифрове вимірювання вмісту алкоголю в крові з попередженням про перевищення норми.
  • Подвійна індикація результатів вимірювання у двох стандартах.
  • Діапазон вимірювання: 0,00 - 0,19% BAC і 0,0 - 1,9 г / літр.
  • Швидке вимірювання.
  • Автоматичне вимкнення живлення.
  • Таймер зворотного відліку часу для контролю над зменшенням вмісту алкоголю в крові.
  • Окремий дисплей для індикації часу, будильника, таймера.

Як працює цифровий алкотестер відео:

Самоконтроль на дорозі і за станом свого організму має стати обов'язковим для кожного водія. Саме для такого особистого застосування з метою визначення вмісту алкоголю в крові і призначений цей цифровий цифровий алкотестер з LCD годинником. Але поки що такі прилади можна назвати рідкістю вітчизняного ринку, тому у багатьох залишається питання, де купити алкотестер. Зрозуміло, що вам потрібен якісний прилад, який буде адекватно працювати і демонструвати реальні показники. Саме тому варто вибрати цифровий алкотестер з LCD годинником, як найвдаліший прилад на ринку. Також алкотестер ідеально підходить для контролю працівників, особистого водія або навіть дітей.

Цифровий алкотестер оснащений двома рідкокристалічними екранами, що робить його дуже зручним.

На верхньому екрані виводиться час відразу в двох часових поясах. Тут же виведена індикація будильника і годинника, що оцінять водії, які часто подорожують. На нижньому екрані виводиться результат перевірки крові, причому з точністю до сотих.
Цифровий алкотестер з LCD годинником володіє дуже високою чутливістю і моментально показує результат, особливо якщо концентрація алкоголю перевищує допустимі норми. Вимірювання відбувається за шкалою від 0.00 до 1.9 г / л або від 0.00-1.19% ВАС Живлення приладу відключається автоматично після використання. Він компактний, працює автономно, його можна зберігати в бардачку або постійно зберігати при собі в кишені.

При натисканні на кнопу Power алкотестр включається зі звуковим сигналом, який означає, що прилад готовий до використання.

Вам необхідно протягом 3-5 секунд зробити сильний видих на датчик вимірювання, який знаходиться зверху. На нижньому екрані з'явиться результат тестування в подвійній шкалою або у відсотках. Якщо вам простіше орієнтуватися по проміле, просто помножте результат на два. Отримані результати збережуться на екрані протягом 8 секунд, після чого цифровий алкотестер з LCD годинником автоматично відключається після використання.
 





Цифровий алкотестер з LCD годинником 1000198
Цифровий алкотестер з LCD годинником 1000198