Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий світильник «Сонечко» проектор зоряного неба

Код товару: 1000280
Опис

Основні характеристики:
- Повна проекція зоряного нічного неба на стіни і стелю дитячої кімнати;
- 3 світлових варіанти: блакитний, зелений і червоний;

Дитячий нічник - світильник Сонечко (Божа корівка) відео:

Навколишній побут був би нудний і одноманітний без присутності в ньому милих штучок, які не тільки виконують певні функції, але і радують нас своїм привабливим, оригінальним зовнішнім виглядом.

Саме до такої категорії чарівних предметів можна віднести нічник-проектор Сонечко.

Ця незвичайна лампа поєднує в собі забавну іграшку і світильник, який у включеному стані перетворює кімнату в фантастичне небо, всіяне зірками. Нічник виконаний з дуже приємного на дотик хутра і пластмасового панцира з дірочками у вигляді зірок. Ці матеріали не становлять ніякої шкоди для здоров'я. Світильник можна віднести до категорії "нічники для дітей", яким він допомагає заснути у чарівній обстановці. Але й дорослі будуть просто в захваті від ефекту, створеного ним після включення. На стіни і стеля проектується зоряне небо, яке наповнює кімнату чарівною атмосферою. На панцирі лампи є кнопка, що дозволяє вибрати колір освітлення.

Нічник може проектувати зоряне небо синім, червоним, зеленим і оранжевим кольором.

Ви можете не переживати, що заснете не виключивши світильник. У ньому передбачений вбудований таймер, який рівно через годину вимкне Божу корівку. Цього часу буде цілком достатньо, щоб дитина заснула не боячись темряви, в спокійній обстановці.

І це ще не всі переваги нічника Божа Корівка. У його конструкції є кнопки, за допомогою яких можна самому створювати ефект світіння зірок. Натисканням на кнопку L1 можна отримати світіння у вигляді зірок, які динамічно змінюють свій колір. Якщо натиснути на неї ж 2 рази, зірки 2 кольорів будуть світитися по черзі, 3-х разовим натискання створите ефект світіння зірок 3 кольорами. Для створення різних комбінацій світіння існує і кнопка L2. Така різноманітність варіантів дозволяє постійно змінювати картинку створюваного нічником ефекту, що робить його ще цікавішим, особливо для дітей.

Невеликі розміри нічника (33х27х13) і робота від батарейок типу "ААА" дозволяють встановити його в будь-якому місці кімнати для створення романтичної та спокійної обстановки.





Дитячий світильник «Сонечко» проектор зоряного неба
Дитячий світильник «Сонечко» проектор зоряного неба