Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Диски до універсальної ручної пили Rotorazer Saw (Роторайзер)

Код товару: 1000359

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Універсальна дискова пила Rotorazer Saw (Роторайзер) відео:

Попит народжує пропозицію. Ще кілька років тому індивідуальні забудовники мріяли мати у своєму арсеналі циркулярну пилу і болгарку, елементарні лобзик, плиткорізний верстат, стрічкову пилку. Прогрес не стоїть на місці, будівельний бум змусив виробників випускати нові інструменти, що поєднують у собі кілька функцій. Саме вони економлять час і гроші, виконують роботу якісно і точно, стають незамінними помічниками при будівництві власного будинку, дачі, гаража, лазні, стануть в нагоді при капітальному і косметичному ремонті.

Унікальний винахід - пила Rotorazer Saw, здатна замінити собою цілий комплект інструментів, що дозволяє різати прямо і криволінійно, по вертикалі і горизонталі. Дискам до Rotorazer Saw підвладні будь-які матеріали - від фанери та ламінату до каменю і сталі. Вчасно замінивши диск, можна різати не тільки керамічну плитку і черепицю, але і граніт, і кам'яні блоки.

Пила Rotorazer Saw забезпечена трьома якісними лезами, які легко знімаються і використовуються в залежності від матеріалу, що вимагає розпилювання:

• Лезо з алмазним напиленням, ріже камінь, кераміку, скло, без зубців. Термін експлуатації даного леза до 400 метрів.
• Вольфраму - карбітне лезо для різання різних порід дерева, шаруватих матеріалів, МДФ і т.д. Термін експлуатації даного леза до 600 метрів.
• Швидкісне сталеве лезо, призначене для розпилювання металу, з терміном експлуатації до 270 метрів.

Вага диска до Rotorazer Saw становить всього 55 г. Зубці на дисках пили Rotorazer Saw різного розміру, це дозволяє вибрати оптимальний режим роботи. Виліт диска регулюється , це зроблено для того, щоб точно встановити глибину розпилу, тепер можна не побоюватися ушкодження робочої поверхні. Леза дуже довговічні, так як зроблені з якісних матеріалів, компактні і зручні. У кейсі для пили Rotorazer Saw передбачені місця для зберігання дисків, повна безпека вашим дітям гарантована.

Доступні за ціною, швидкоріжучі леза для пили Rotorazer Saw легко замовити. З доставкою їх за вказаною вами адресою не виникне жодних проблем.

Маркування 54.8 х 11.1

Діаметр 5 см.





Диски до універсальної ручної пили Rotorazer Saw (Роторайзер)
Диски до універсальної ручної пили Rotorazer Saw (Роторайзер)