Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Насадка на кран для економії води Аератор

Код товару: 1000775
Опис

Значне подорожчання енергоресурсів сьогодні завдає великої шкоди бюджету кожної сім'ї, тому їх раціональне використання є першочерговим завданням. Уже розроблені і випущені у вільний обіг різноманітні прилади, що дозволяють скоротити споживання енергетичних ресурсів. Практично всі сучасні електричні прилади мають високий рівень енергоефективності. А ось економія води до останнього часу не розглядалася нами як першочергове завдання, але у світлі різкого подорожчання, стала дуже актуальною.

Конструкторами, які працюють у сфері енергоефективності, був розроблений і сьогодні вже знаходиться у вільному продажу економлювач води Аератор, що дозволяє скоротити до 20% води без шкоди для вашого комфорту.

Принцип роботи економлювача води Аератор

Прилад являє собою невелику поворотну насадку на кран з перемикачем режиму. Установка пристрою не вимагає яких-небудь певних навичок. Насадка накручується на край крана за лічені секунди.

Аератор на кран працює в двох режимах:

  1. Розділяє струмінь на безліч дрібних струменів. Розсіювання струменя дозволяє охопити велику площу поверхні предмета, який миється. Наприклад, якщо ви миєте тарілку, струмені води потрапляють одночасно на всі її краї, а не тільки на середину, тому миття відбувається набагато швидше.
  2. Удвічі зменшує потік води, але збільшує силу його напору. Такий режим ефективний коли необхідно наповнити ємність (стакан, пляшку, вазу), вмитися (набрати води в долоні). У даному режимі струмінь точно потрапляє в ємність, не розливаючись через краї.

Перемикання режимів здійснюється за допомогою одного клацання перемикача.

Аератор на кран - економія води з користю для здоров'я

Насадка на кран для економії води дозволяє не тільки раціональніше її використовувати, але і робить набагато корисніше і смачніше. Усередині приладу знаходиться фільтр і аератор, який збагачує воду киснем. Завдяки такій конструкції вода очищається, пом'якшується, з неї відділяється домішка вапна та іржі. Таким чином, вона стає корисніше для внутрішнього споживання і для миття, зменшується витрата миючих засобів.

Розмір різьби: 2.2 і 2.4 см.

Колір: чорний, сріблястий

Колір товару уточнюйте при оформленні замовлення.

Відео-огляд аналогічного товару (різниця тільки в кольорі):

 





Валерий ( 2020-10-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Пока нет

Переваги:
Компактный и поворотный

Коментар:
Быстро обслужили и отправили. Рекомендую продавца другим
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-10-14
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо за Ваш отзыв, Валерий!

Відповісти
Остап ( 2019-03-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Оптимальные цены, приятные продавцы, буду обращаться ещё))
Відповісти
Иван ( 2018-04-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Результат есть. Это главное

Відповісти
Насадка на кран для економії води Аератор
Насадка на кран для економії води Аератор