Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Багатофункціональний електроінструмент реноватор «Мультирізка»

Код товару: 1000378

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Параметри мережі: 230В ~ 50/60Гц
Потужність: 250 Вт
Швидкість: 15000-21000 коливань на хвилину
Кут коливань: 2,80 °

Є безліч різних інструментів, які люди використовують для ремонту або споруди. Але чи існує щось таке, що могло б об'єднати різні інструменти в одне ціле?

Відповідь проста - ручний електроінструмент «Мультирізка».

Саме він допоможе вам вийти з безлічі ситуацій і проблем, пов'язаних з будівництвом.
Цей прилад вміє все. Він може зробити всю роботу, яку тільки можна придумати та ще й набагато швидше звичайних інструментів, так як є електричним. Цей новий винахід, на відміну від інших існуючих, використовує силу коливання для ефективної роботи. Вони становлять від 15 до 21 тис. коливань на хвилину, що дає можливість точніше управляти апаратом, при цьому не втрачаючи якості і швидкості роботи. «Мультирізка» впорається з дрібними домашніми роботами, а також зі складними ремонтними.

Великим плюсом є набір з численних насадок для «Мультирізки».

Їх дуже легко використовувати в роботі і просто почистити після всього. Універсальна «Мультирізка» є запорукою успішної роботи з інструментом. Кожна насадка відіграє важливу роль. Так, наприклад, розпилющі диски, які мають різні леза допоможуть розпиляти все, що завгодно, будь то дерево або метал. Напівкруглі леза допоможуть запобігти пошкодження стін або плитки. Ви зможете більш точно висвердлити будь-які отвори за допомогою спеціальних насадок. Цей прилад дозволить вам дістатися до важкодоступних місць, де не зможе впоратися будь-який інший інструмент. Також цей ручний електроінструмент оснащений спеціальним міні пилососом, точніше пилососною насадкою, яка не дозволить залишкам дерева або іншому сміттю розсипатися по будинку або бруднити ваш одяг.

Для обробки меблів рекомендується використовувати полірувальні диски-насадки, які бувають різної зернистості. «Мультирізка» дуже зручна у використанні через його малогабаритні розміри і легку вагу. Все це впливає на роботу, так як від звичайних електроінструментів швидко втомлюються руки. «Мультирізка» дуже надійна, тому довго буде вам служити, допомагаючи з будь-яким типом домашніх робіт.





Багатофункціональний електроінструмент реноватор «Мультирізка»
Багатофункціональний електроінструмент реноватор «Мультирізка»