Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ez Cracker розбивач яєць

Код товару: 1000137

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ez Cracker відео:

Кожна господиня знає, як складно розбивати яйця, щоб не розкришити шкаралупу і не забризкати частками яйця все навколо. Але всі ці проблеми вирішує єдиний інструмент - Ezcracker розбивач яєць. Але Ez cracker куди більш функціональний, ніж може здатися з його назви. Цей універсальний кухонний інструмент, за допомогою якого можна дуже акуратно розбити сире яйце, очистити вже зварені яйця від шкаралупи одним рухом руки і якісно відокремити жовток від білка. При цьому ваші руки залишаються абсолютно чистими, а кожне з цих занять займає дуже мало часу.

Чому Ezcracker розбивач яєць повинен оселитися на вашій кухні?

Та тому що страви з яєць доводиться готувати дуже часто. Так, найпоширеніший сніданок в світі - це яєчня або омлет і вам гарантовано доведеться готувати ці страви зранку. Яйця є частиною більшості випічки, для якої необхідно відокремлювати жовтки від білка. Якщо робити це звичайними методами, то безлад на кухні, вимазані руки і шматочки шкаралупи у страві вам гарантовані.

Але з Ez cracker розбивачем яєць цих проблем у вас ніколи не буде.

Все, що від вас вимагається - помістити всередину Ez cracker яйце і натиснути на важіль, після чого яйце миттєво розділяється на дві частини. Прилад зроблений з пластику, тому дуже легкий, а його габарити не створюють проблем при зберіганні, тому що Ezcracker розбивач яєць практично непомітний.