Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гумки для волосся Invisibobble Інвізі Бабл 3шт./уп.

Код товару: 1000965
Опис

Густе довге волосся - найкраща прикраса жінки. Але постійно ходити з розпущеним волоссям неможливо, так як вони плутаються вітром і швидше забруднюються, та й взагалі це не дуже зручно. А на те щоб щодня робити собі зачіску не вистачає часу. Тому найчастіше жінки просто збирають волосся у хвіст, пучок або заплітають просту косу. На жаль, більшість гумок, які продаються в магазинах, мають не дуже хорошу якість і швидко розтягуються набуваючи не надто охайний вигляд або зовсім приходячи в непридатність, і доводиться знову купувати нові. А адже це невиправдані витрати. Краще відразу гумки invisibоbble купити і довгий час не витрачатися на аксесуари для волосся. Ці вироби будуть служити кілька років, і при цьому залишатися в первісному вигляді.

Особливості гумок invisibоbble

Гумки invisibоbble унікальні своєю формою, що має вид пружини. Вона не перетягує волосся і не пошкоджує його. Навіть якщо ви багато разів за день будете стягувати з себе гумку і знову зав'язувати її, це жодним чином не вплине на структуру волосинок - вони залишаться гладенькими і слухняними.
Матеріал, з якого зроблені інвізе бабл, дуже міцний і еластичний. Волокна тканини легко розтягуються і швидко знову набувають первинну форму. Гумка дуже міцно тримає пасмо, але при цьому дуже легко знімається з волосся.

Універсальність гумок invisibоbble

Через те що гумки для волосся invisibоbble мають дуже гарну форму і об'ємну структуру, багато модниць воліють носити їх не як аксесуари для волосся, а в якості браслетів на зап'ясті. Вони чудово поєднуються з одягом яскравих кольорів в молодіжному або спортивному стилі, а також з літніми сукнями і сарафанах.

Гумки браслети invisibоbble дуже прості у догляді. У міру забруднення їх необхідно просто промити в проточній воді з милом або шампунем і просушити.





Ира ( 2016-06-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Отличные резиночки за отличную цену!

Відповісти
Ева ( 2015-10-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Класные резиночки
Відповісти
Гумки для волосся Invisibobble Інвізі Бабл 3шт./уп.
Гумки для волосся Invisibobble Інвізі Бабл 3шт./уп.