Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Камені для охолодження віскі Whiskey Stones

Код товару: 1000318

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Камені для охолодження віскі Whisky Stones відео:


Є дуже багато способів вживати віскі. Серед найбільш популярних рецептів - віскі з льодом. Його недолік - лід має властивість з часом перетворюватися на воду, і це змінює смак віскі. Але любителі цього напою все ж знайшли рішення цієї проблеми. Вони стали пити віскі не з крижаними, а ... з кам'яними кубиками!

Камені для віскі виготовлені з м'яких порід у формі кубиків льоду.

Камені акумулюють тепло і холод, і ця їх властивість зберігає холодним напій довгий час; не ушкоджують подряпинами скло; ніякі сторонні запахи вони не вбирають .
Камені для віскі не тільки довгий час тримають холод, вони так само можуть зберігати тепло. Ви, при бажанні, можете зберегти гарячим будь-який напій, глінтвейн або каву. Вам потрібно тільки нагріти камені, і вони будуть тримати тепло.

Чому потрібні камені для віскі?

Один із способів вживання напою - не розбавляючи водою охолоджувати. Якщо використовувати для цього лід, він, таючи, буде розбавляти віскі водою. Використання ж каменів виключає цей недолік льоду.
У варіанті з гарячими напоями, велика безліч людей мають звичку і люблять пити чай або каву не поспішаючи. Природно, напій з часом буде охолоджуватися. Використовуючи камені для збереження напою довгий час гарячим Ви позбудетеся від прикрої незручності.
У нас є для Вас Whisky Stones, камені для віскі - пропозиція з універсальним рішенням. Ці кубики з каменю моментально охолодять Ваш напій не псуючи його смак.

Достоїнства і переваги каменів для віскі:

зручність у використанні. М'якість каменю і обтічна форма виключають подряпини келиха;
здатність швидкого охолодження напою. Особливість каменів зберігати холод довгий час перешкоджає нагріванню коктейлю або віскі;
ще одна властивість каменів - берегти тепло. Ви зможете їх нагріти і покласти в свій чай або каву, щоб вони довго залишалися гарячими;
набір містить 9 каменів кубиків (20мм кожний). Кубики знаходяться в мішечку з натуральної бавовни і упаковані в картонну подарункову упаковку.

Камінь, з якого виготовляють кубики, називається - soapstone (стеатит, мильний камінь). Видобувається в США, в штаті Вермонт, і ще в Скандинавії.
Охолодіть камені перед використанням. Потім в келих налийте напій і насолоджуйтеся!

Камені для віскі в картонній магнітної коробці ви можете купити у нас.

Вони стануть необхідним предметом на Вашій кухні. Адже Ви тепер будете постійно радувати ваших гостей відмінними за смаком напоями.

Для справжніх гурманів камені для охолодження віскі чудовий подарунок. Він ще й практичний, адже лід вимагає багато часу для приготування і псує смак напою, а камені - вигідне рішення цих проблем.





Камені для охолодження віскі Whiskey Stones
Камені для охолодження віскі Whiskey Stones