Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кистьовий тренажер Powerball (Пауерболл) WristBall

Код товару: 1000225

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Як працює кистьовий тренажер Powerball (Пауербол)

Power ball (Пауербол) являє собою гіроскоп, що складається з швидко обертового ротора, укладеного в міцну кулю. Ротор приводиться в рух за допомогою кабелю і поступово набирає швидкість, у міру того, як Ви обертаєте зап'ястям. Зауважте, в кистьовому еспандері немає ні двигуна, ні батарей. Вся енергія надходить від Вас, і чим швидше Ви обертаєте кулю, тим швидше крутиться Павербол, породжуючи інерцію і тим самим тренуючи пальці, руки, зап'ястя і плечі. Цей тренажер для рук може досягати швидкості понад 15000 оборотів в хвилину!

Power ball – це унікальний тренажер для рук!

Він буде належним чином оцінений любителями фітнесу і всіх видів спорту. До того ж, оскільки інерція, що генерується в Powerball прямо пропорційна швидкості, з якою ви обертаєте пристрій, він також відмінно підійде для реабілітації пошкодженої кінцівки (перелом зап'ястя, розтягнення, професійні хвороби тенісистів, гольфістів і т.д.).

Давайте ближче розглянемо ті переваги, які дає кожному з нас Power Ball (Пауер бол).

Фітнес переваги Powerball

Він розміром всього лише з тенісний м'яч, але приведіть внутрішній ротор в рух, і він буквально стане крихітним ураганом у Ваших руках! Постарайтеся утримати Павербол під контролем, обертаючи його все швидше і швидше, поки швидкість не досягне 250 обертів на секунду, що чинить тиск на руки в 40 фунтів!

На низьких швидкостях, Power ball буде ефективно приводити в тонус і форму руки, і плечі, не приводячи при цьому до небажаного росту м'язів в цих областях. Ви можете досягти відмінних результатів, використовуючи тренажер для рук 7 хвилин кожен день.

Розкрутивши Powerball до 12000-15000 оборотів в хвилину, Ви відчуєте опір, з яким складно впоратися навіть добре тренованим рукам.

Але при цьому, навіть на найвищих швидкостях, Ви не помітите вібрації, так як внутрішній ротор тренажера Пауербол ідеально збалансований.

На відміну від вправ з гантелями, де традиційно опрацьовується одна конкретна група м'язів, Powerball змушує працювати 90% м'язів у всій руці за один хвилинний сеанс. Ви можете використовувати кистьовий тренажер де завгодно і в будь-який час: під час перерви в офісі, в автомобілі, в подорожі, хоч в довгій черзі в банк, достатньо 7 вільних хвилин на день.

Powerball в спорті

Ви тільки що знайшли один з найбільш потужних і унікальних спортивних інструментів, коли-небудь створених - дивовижний новий пристрій, який допоможе повністю революціонізувати те, як ви граєте в улюблену гру. Сила в плечах, руках і зап'ястях є одним з ключових факторів, що ведуть до досконалості в більшості видах спорту та спортивних іграх.

Для таких видів спорту як гольф, теніс, бейсбол, хокей і сквош, заняття з кистьовим еспандером Powerball підвищує здатність гравців вдарити по м'ячу сильніше і точніше. Для інших видів спорту, таких як катання на гірських велосипедах, мотокрос, альпінізм або веслування, Powerball корисний для розробки пальців, зап'ястя, передпліччя і плечей, підвищуючи Вашу витривалість і силу. Будь-то гольф, теніс, бейсбол, баскетбол, велоспорт, гірський велосипед, мотокрос, альпінізм, фехтування, хокей, веслування на каное або каякінг, Ви набагато швидше і з меншими зусиллями підвищите свій професіоналізм.

Реабілітація разом з тренажером Powerball (Павербол)

Ви страждаєте від артриту, розтягувань, травм зап'ястя, тендиніту, синдромом зап'ястного каналу, професійними хворобами (лікоть тенісиста, лікоть гольфіста)? Тоді представляємо Вам унікальний реабілітаційний інструмент Powerball!

Після активації, Powerball генерує гіроскопічний ефект раніше нечуваної для свого невеликого розміру сили. Плавні дії Вашої руки в поєднанні з цією інерцією призводять до унікальної терапевтичної дії, яка матиме позитивний вплив на синдром зап'ястного каналу – CTS, розтягнення, тендиніт, артрит і всі хвороби, пов'язані із зап'ястям, всього на всього за 5-7 хвилин занять щодня.

Результати не змусять себе чекати, тому що опір, створюваний Паверболом прямо пов'язаний зі швидкістю, з якою Ви будете обертати внутрішній ротор, і Ви можете використовувати кистьовий тренажер у своєму власному темпі без подальшого ризику пошкодження зап'ястя.

Power ball і музика

На якому б інструменті Ви не грали, кистьовий еспандер Пауербол допоможе грати краще! Музиканти повинні мати силу, координацію і спритність в обох руках, грають вони барабанах, фортепіано, саксофоні або гітарі. З заняттями на Powerball Ви зможете значно покращити навички гри менше ніж за 30 днів. Сидячи в машині по дорозі на концерт, відпочиваючи перед телевізором або в якості швидкої розминки перед грою – просто витягніть Пауербол з кишені і почніть крутити. Досить 5-7 хвилин на день, і Ви станете віртуозом гри!

Веселіться разом з кистьовим еспандером Powerball!

Ми вже розглянули очевидні переваги Пауербола у спорті, фітнесі та реабілітації, достатні для того, що б купити Powerball негайно. Але до всіх плюсів тренажера Ви також отримуєте заряд енергії і дозу веселощів! Ця маленька кулька, несамовито обертаючись у Вашій руці, дарує Вам незабутній досвід, який Ви захочете удосконалити і удосконалити з кожним заняттям на кистьовому тренажері. А якщо залучити до цього своїх друзів або колег, можна влаштовувати цілі змагання на витривалість і спритність.

Можливо, Ви вирішили купити Powerball Пауербол, тому що Ви спортсмен, який хоче поліпшити свою гру, фітнес-ентузіаст, який хоче привести в тонус і форму м'язи рук, зап'ястя і передпліччя, страждаєте від хвороб зап'ястя або просто хочете насолодитися одним з найбільш захоплюючих розважальних тренажерів, Ви можете зробити це в нашому інтернет-магазині!

Характеристики кистьового тренажера:

  • Матеріал: пластик, метал;
  • Колір корпусу: синій з жовтим, оранжевий з жовтим;
  • Діаметр: 7 см.;
  • Вага: 250 г.

Комплектація Powerball :

  • Тренажер з підсвічуванням;
  • Шнурок для запуску;
  • Інструкція англійською мовою;
  • Картонна упаковка.





Татьяна ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Получила свою посылку вовремя, все в порядке. Рекомендую.
Відповісти
Стал ( 2018-12-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо, товар полностью соответствует описанию
Відповісти
Кистьовий тренажер Powerball (Пауерболл) WristBall
Кистьовий тренажер Powerball (Пауерболл) WristBall