Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Лазерна вказівка на акумуляторі фокусована модель 8000

Код товару: 1000436

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Лазерний промінь можна назвати одним з найбільш яскравих променів, область його застосування особливо розширилася останнім часом. Саме тому з його використанням створюється все більше товарів.

Лазерна указка 8000 на акумуляторі створює яскравий промінь зеленого кольору, який добре видно навіть на великій відстані.

Указку можна використовувати навіть в непроглядній темряві. Указка зручна в застосуванні незалежно від місця її використання, будь то будинок, робота чи відпочинок. Потужна лазерна указка - це відмінний подарунок вашим близьким або колегам. Тому ми пропонуємо на нашому сайті придбати зелену лазерну указку. Її можна застосовувати, показуючи вашим друзям або дітям різні сузір'я на нічному небі.

Лазерна указка на акумуляторі відмінно підходить для проведення бізнес -зустрічей і переговорів в тих випадках, коли вам потрібно продемонструвати колегам або партнерам по бізнесу різні схеми і графіки. Не зайвою вона буде і на відпочинку.

Довжина хвилі, яку створює указка становить 532 нм. Колір лазера не випадково обрано саме зеленим, адже цей колір заспокоює і допомагає налаштуватися на злагоджену роботу.

Можливості застосування фокусованої лазерної вказівки.

Цей прилад відмінно допоможе провести презентацію. У нього презентабельний зовнішній вигляд, котрий поєднується із зручністю використання. Зелений колір сприяє комфорту. Будь-яка людина, присутня на презентації на рівні підсвідомості буде сприймати зелений колір, як заспокійливий.

Луч зеленої лазерної указки прекрасно видно в темряві на вулиці, а також при денному світлі в похмуру погоду. Ви будете бачити саме сам промінь, а не тільки зелену крапку.

Але не варто забувати про те, що лазерний промінь небезпечний для сітківки очей і може завдати шкоди очному здоров'ю, тому не варто його направляти на очі людей.

Оформивши замовлення на нашому сайті, ви можете стати володарем лазерної указки 8000 на акумуляторі. Додатково цей пристрій оснащений кнопкою включення на задній панелі.





Лазерна вказівка на акумуляторі фокусована модель 8000
Лазерна вказівка на акумуляторі фокусована модель 8000