Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Лазерний гребінець для відновлення росту волосся Power Grow Comb

Код товару: 1000037
Опис

Комплектація Power Grow Comb:

  • Пристрій Power Grow Comb.
  • Персональний масажний апарат.
  • Комплект для манікюра.
  • Інструкція (на російській мові)
  • Щітка.

Розміри:
Розмір лазерного гребеня: 235 х 45 х 40 мм (Д х Ш х Г)
Розмір гребінця: 240 х 68 х 35 мм (Д х Ш х Г)
Розмір масажної гребінки: 68 х 26 х 30 мм
Розмір набору манікюрного: 168 х 105 х 30 мм (Д х Ш х Г)

Лазерний гребінець Power Grow Comb - це прорив у косметології!

Представляємо Вашій увазі Power Grow Comb від Velform. Ця унікальний гребінець стимулює появу нових волосяних фолікулів і таким чином генерує ріст волосся! Laser Comb працює на поєднанні світлової та лазерної терапії і взаємодіє зі шкірою голови, так що енергія надходить в волосяний фолікул, збільшуючи циркуляцію в шкірі голови. Power Grow Comb - це мініатюрна версія потужного професійного лазера, який Ви можете побачити в дорогих косметологічних кабінетах. Це дозволяє робити масаж шкіри голови, що покращує кровообіг і приплив крові, і може допомогти прискорити процес росту волосся.

Як же працює Laser Comb?

Отже, на першому етапі Hair laser за допомогою прямої взаємодії з волосяними фолікулами зупиняє процес облисіння. На другому етапі лазер намагається стимулювати зростання волосяних фолікулів на шкірі голови, так що Ви зможете відновити частину втраченого волосся. Багато користувачів бачать тимчасове збільшення випадіння волосся після початку використання лазерного гребінця. Не переживайте, це нормальне явище в перші тижні процедур при будь-якому обраному способі лікування облисіння.
Результатів не варто чекати на наступний же день. Ви помітите загальне поліпшення протягом перших 5-10 тижнів. Волосся стане більш блискучим, товстим і віднайде здоровий вигляд. Новий ріст волосся займає більше часу. Зазвичай результати починають проявлятися на 6 місяць використання лазерного гребінця Power Grow Comb. Після того як Ви досягнете певного результату потрібно продовжувати користуватися Hair Lazer Comb в цілях підтримки досягнутого. Так як ми чистимо зуби, щоб уникнути карієсу, і щоранку приймаємо душ, ми повинні дбати про наше волося щодня, щоб воно було сильним і здоровим.
 





Анатолий ( 2017-05-30 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
эффективность

Коментар:
Никогда не обладал шикарной шевелюрой,а к 40 годам волосы заметно поредели,после использования лазерной расчёски волосы стали заметно крепче,меньше стали выпадать.
Відповісти
Лазерний гребінець для відновлення росту волосся Power Grow Comb
Лазерний гребінець для відновлення росту волосся Power Grow Comb