Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Маска для сну на обличчя Sweet Dreams

Код товару: 1001567
Опис

Характеристики:

  • Матеріал: поліестер
  • Загальний розмір маски з мереживом: 23 х 11 см.
  • Розмір маски без мережива: 19,5 х 8,5 см.
  • Довжина ремінця: 28,5 см. (+ тягнеться)
  • Колір: бузковий, світло-рожевий, леопардовий, малиновий, блакитний.

Сучасні леді, встигають зробити тисячу великих справ за один день і стикаються з дуже поширеною проблемою - неможливістю розслабитися під час нічного сну. А адже саме цей час задумано природою не тільки для відновлення нервової системи і відпочинку всіх внутрішніх органів, але також для збереження краси.

Найдорожча косметика не зможе впоратися зі слідами недосипання - темними колами під очима, сірим кольором обличчя і в'ялою шкірою. Тому дамам, схильним до надмірного збудження, корисно застосовувати засоби, які допомагають організму розслабитися і отримати повноцінний відпочинок.
Одним з ефективних способів, що сприяють швидкому зануренню в глибокий сон, є маска для сну. Це стильне і безпечне рішення для того, щоб не вдаватися до снодійного і не рахувати баранчиків. Своєрідні «окуляри», виконані з світлонепроникаючої тканини, закріплюються на обличчі за допомогою витончених зав'язок, і дарують відчуття повної темряви.

Маска усуває подразники у вигляді джерел світла на вулиці і вдома, допомагає розслабити нервову систему, залишитися наодинці з собою. А для людей, які працюють вночі, це справжня знахідка для глибокого цілющого сну. Не завадить захопити таку дрібницю з собою і в подорож. Вона допоможе зануритися в сон в незвичній обстановці готелю і розслабитися під час авіаперельоту.

Маска для сну - це не просто данина моді, а справжній помічник в справі краси, здоров'я, гарного імунітету і міцних нервів. А елегантний зовнішній вигляд робить її симпатичним аксесуаром в спальні або дорожній сумці, і створює оптимістичний настрій.

 





Маска для сну на обличчя Sweet Dreams
Маска для сну на обличчя Sweet Dreams