Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер для очей Pangao PG-2404C

Код товару: 1000315

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Функціональність масажера повітряне натискування, розминаючий масаж, масаж шиацу, вібраційний масаж
Кількість масажних пальчиків 0
Кількість режимів інтенсивності масажу 3
Кількість програм 7
Максимальний час безперервної роботи 15 хв.
Тип живлення Батарейки AA, Мережа 220 В

Життя сучасної людини вже складно уявити без таких необхідних пристроїв, як комп'ютер і мобільний телефон, проте ці корисні пристрої нерідко стають причиною різних проблем зорового аналізатора. Це сухість очей, сльозоточивість, дискомфорт, печіння і почервоніння. Звичайно, такі симптоми не тягнуть за собою нічого хорошого і часто є першими дзвіночками, що сигналізують про погіршення зору. До того ж, коли зір знаходиться в постійній напрузі, під очима виникають мішки, відбувається запалення очних капілярів і людину починають мучити головні болі і безсоння .

Спеціально для людей, які мають подібні проблеми з очима, розроблений спеціальний прилад - масажер для очей Pangao PG - 2404C.

Цей винахід дозволить очам залишатися красивими і здоровими, не дивлячись на несприятливі зовнішні умови і часту напругу. Масажер набагато більш корисний, ніж різні очні краплі, часто не позбавлені побічних ефектів. Цей сучасний пристрій поєднує в собі механічну і магнітну акупунктуру на найголовніші точки, що знаходяться навколо зорового аналізатора. Сама ж техніка впливу розроблена на основі давньокитайського масажу Шиацу.

Pangao PG - 2404C має сім різних програм масажу. Крім вищезгаданого масажу Шиацу, це ще й обертальний массаж, масаж прокатування, натискання «пальцями» різною інтенсивностю, а також додаткові функції вібрації, теплового впливу і повітряного тиску. Щоб користування приладу було простим і зручним, до нього додається пульт управління, завдяки якому можна без проблем вибрати програму масажу і його тривалість. Таймер можна встановити на час 5, 10 або 15 хвилин, по закінченні якого прилад автоматично відключиться.

Щоб отримати максимальний ефект від використання цього масажера, досить буде використовувати прилад по одному - два рази на день протягом п'яти хвилин.

Завдяки таким сеансам, навколо очей поліпшується мікроциркуляція крові, посилюється приплив кисню до тканин і в результаті відновлюються і зміцнюються очні м'язи і клітини зорових нервів.

Регулярне використання масажера дозволить зняти втому, головні болі, позбутися безсоння, темних кругів і мішків під очима, а також запобігти розвитку короткозорості.





Масажер для очей Pangao PG-2404C
Масажер для очей Pangao PG-2404C