Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Міостимулятор м'язів GymForm Duo

Код товару: 1000051

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Відео Gym Form Duo:

Система для стимуляції м'язів Gym Form Duo побудована на інноваційній технології, яка дозволяє добитися практично моментальних результатів за умови правильного і стабільного використання приладу.

Міостимулятор для м'язів впливає мікроімпульсами на м'язи, змушуючи їх по черзі скорочуватися. Але унікальність стимулятора GymForm Duo в тому, що відбувається і позитивне, і негативне скорочення м'язів, що і забезпечує більш помітні і швидкі результати, які постійно хочеться покращувати.
У міостимулятора Gym Duo майже немає обмежень, його можна використовувати усім в будь-який зручний час, в будь-якому зручному місці. І це далеко не єдина його перевага:

  • з його допомогою можна тренувати всі групи м'язів тіла, досягаючи необхідної рельєфності;
  • він дуже легкий, не заподіює жодного дискомфорту при носінні і не видно під одягом, а до того ж ще й дуже простий в управлінні;
  • працює автономно, від декількох батарейок, тому немає потреби відмовлятися від тренувань на відпочинку або на роботі;
  • призводить м'язи в тонус, покращує їх структуру і комплексно відновлює і стимулює кровообіг;
  • ефективно руйнує жирові клітини і зокрема, клітини целюліту.

На панелі управління Джим Форм Дуо знаходиться всього 3 кнопки, тому керувати ним зможе навіть дитина.

Управління полягає тільки в тому, щоб вибрати режим, інтенсивність і включити прилад. На вибір представлені 5 різних режимів роботи, і 10 рівнів навантаження, поєднуючи які реалізується індивідуальний підхід. Крім помітного поліпшення стану м'язів, міостимулятор Джим Дуо позитивно впливає на зміну в жировому обміні та локальному липолизі. Використовуючи цей міостимулятор, можна відновити прес і тонус черевної стінки для жінок після пологів, проте при використанні стимулятора з цією метою необхідно обов'язково попередньо проконсультуватися з лікарем.

Завантажити інструкцію до Gym Form Duo, Word





Касаткин ( 2014-03-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хорошо пробивает по мышцам, силикон обеспечивает замечательный контакт, что исключает пощипывание по коже. Прибором я доволен как слон:-) . Единственое ребята проверяйте сразу работу прибора, мне первый привезли с просроченными батарейками и второй тоже, хорошо у курьера оказалась сообразительность и вставили из запасного комплекта. Сейчас скачаю инструкцию. В приборе разные режимы для разных результатов.
Відповісти
Міостимулятор м'язів GymForm Duo
Міостимулятор м'язів GymForm Duo