Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ніж мультитул Мічман - складаний ніж туриста

Код товару: 1007334

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Швейцарський ножик мультитул Мічман стане відмінним подарунком на будь-яке свято, доповнить колекцію ножів справжнього чоловіка

Сучасний дизайн обов'язково приверне Вашу увагу, відмінна якість буде нагадувати про себе постійно. Стильний, зручний і багатофункціональний ніж мультитул можна купити в нашому інтернет магазині. Мультитул Мічман виконаний з чудовоъ якісної сталі, він буде класним помічником для туриста, мисливця, затятого рибалки на вилазці, в поході, вдома. Він відмінно ріже і довго не тупиться.

Якість мультитула Мічман - як завжди на висоті!

Інструмент мультитул має подовжню виїмку уздовж осі для полегшення ваги і збільшення жорсткості мультиінструменту. Рукоятка ідеально лягає в долоню, на натирає шкіру, виготовлена вона зі сталі й дерева, також має виїмки для пальців і загнута вниз виступом, для упору долоні. Мічман дуже зручний у використанні.

Зроблено ніж з нержавіючої сталі, що забезпечить йому довговічність. Ви будете його використовувати часто і з задоволенням. Іржа цьому мультитулу не страшна. Рукоятка ножа зроблена з дерева, що є більш практичним у використанні, ніж пластик. Його легко мити, можна використовувати різні засоби для миття, і вони йому не зашкодять. Мультитулом, можна різати папір, продукти, тканину, використовувати для розробки туші – все це йому під силу, тому його функціональність вражає.

Поповніть свій арсенал таким стильним мультитулов Мічман. Купіть мультиінструмент для себе, порадійте стильному і новому придбанню і перевірте його якість на практиці, Ви не пошкодуєте.

Характеристики - ніж складаний:

  • Тип: складаний;
  • Матеріал клинка: нержавіюча сталь;
  • Товщина клинка: 2,5 мм;
  • Довжина клинка: 95 мм;
  • Загальна довжина: 225 мм;
  • Матеріал рукоятки: дерево + метал;
  • Вага: 210 г;
  • Колір коричневий;





Ніж мультитул Мічман - складаний ніж туриста
Ніж мультитул Мічман - складаний ніж туриста