Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Набір ламп на сонячній батареї GDLITE GD-8006

Код товару: 1000442
Скачати інструкцію до товару: "Набір ламп на сонячній батареї GDLITE GD-8006"


Опис

Ми пропонуємо унікальний і функціональний пристрій - набір ламп на сонячній батареї GDLITE GD - 8006. Придбати набір може кожен користувач будь-яких цифрових пристроїв, тому що тепер проблема підзарядки такого пристрою стала незначною і другорядною. Досить стати володарем запропонованого набору ламп, здатних функціонувати за рахунок енергії сонячного випромінювання.

Особливості даних ламп, які працюють на основі сонячної батареї:

  • Будь-який користувач абсолютно самостійно отримує можливість використовувати куплені лампи на сонячних батареях для ряду операцій: у разі, якщо необхідне підсвічування або ж потрібна зарядка цифрових приладів;
  • Застосування рекомендованого набору досить просте, необхідність в яких-небудь знаннях або володінні навичок відсутня;
  • Набір досить мобільний, транспортувати його гранично легко;
  • Якщо є необхідність, набір ламп успішно і ефективно освітить приміщення;
  • Корпус набору надійний і захищає внутрішні елементи від зовнішніх пошкоджень;

Виробник гарантує безпеку використання набору (у разі правильного застосування);
Потужні світлодіоди, які встановлені в корпусі набору, забезпечують досить сильну яскравість.

Набір GDLITE GD - 8006, в якому світлодіодні лампи на сонячних батареях виконують основну функцію отримати досить просто, потрібно всього лише оформити заявку або в якості альтернативи зателефонувати нашому менеджеру. Товар поставляється досить швидко, за допомогою компаній, які спеціалізуються на якісній доставці різного багажу. Причому, клієнт сам вказує бажаний час та місце отримання.

Набір ламп із сонячною батареєю GDLITE GD - 8006 - це виняткова якість і довговічність, які ми пропонуємо будь-якому користувачеві.

Варто звернути увагу на багатофункціональність даного набору. З його допомогою можна зарядити мобільний телефон будь-якої моделі, планшет та інші мобільні пристрої. Сам акумулятор заряджається або від мережі, або від сонячної батареї. По суті, даний набір незамінний у будинку, в гаражі, автомобілі або на дачі.





Скачати інструкцію до товару: "Набір ламп на сонячній батареї GDLITE GD-8006"


Набір ламп на сонячній батареї GDLITE GD-8006
Набір ламп на сонячній батареї GDLITE GD-8006