Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Наклейки на холодильник Квіти і Метелики - різні кольори!

Код товару: 1001494

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хочете перетворити інтер'єр своєї кухні, але сімейний бюджет не дозволяє освіжити ремонт? Тоді Вам на допомогу прийдуть різні декоративні елементи, які привнесуть родзинку і зроблять стиль Вашої кухні індивідуальним, наприклад, як наклейки на холодильник. З їх допомогою Ваша побутова техніка заграє яскравими фарбами, і Ви гарантовано будете отримувати схвальні відгуки від гостей.

Холодильник - це побутова техніка, що присутня на кухні кожної господині. Але пам'ятайте, що навіть такий апарат може виглядати креативно, яскраво і неординарно завдяки спеціальним наклейкам. Нанести візерунок Ви можете на поверхні холодильника, як хочете, тому що наклейки виконані у вигляді аплікації, яку кожен створює на свій розсуд. Більш того, за допомогою наклейок Ви можете освіжити зовнішній вигляд старої побутової техніки, приховати подряпини, потертості. Малюнки легко наносяться на холодильник, і так само просто знімаються з його поверхні, не залишаючи ніяких слідів.
Як бачите, наклейки на холодильник у вигляді аплікацій - це простий, нешкідливий для техніки і доступний для кожного метод змінити і урізноманітнити інтер'єр кухні, створивши яскраві, стильні і красиві кольорові акценти.





Наклейки на холодильник Квіти і Метелики - різні кольори!
Наклейки на холодильник Квіти і Метелики - різні кольори!