Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Настільна лампа - світильник «Гарячий шоколад»

Код товару: 1000306
Опис

Ніщо не відображає характер людини так яскраво, як речі, які його оточують вдома і на роботі. Йдеться про милі серцю дрібнички, якими ми прикрашаємо своє житло або робоче місце. Саме вони розкажуть оточуючим, яка ви людина, педантична, акуратист або творча особистість.
Якщо вам не чужі креативність мислення, іронічна добродушність і любов до яскравих фарб у вашому оточенні, можливо, світильник у вигляді чашки гарячого шоколаду - саме те, що вам потрібно.

Якщо в низці однакових робочих буднів вам необхідний елемент святкової яскравості, несподіваного кольорового контрасту, світильник «Гарячий шоколад» - ваш вибір.

Незвичайне виконання у вигляді стаканчика, з якого апетитною цівкою ллється у витончену чашечку шоколадний напій, додасть вашому столу особливу чарівність. При погляді на нього неможливо не посміхнутися. При тому, що це не просто дрібничка, а настільна лампа - світильник. Цей мініатюрний гаджет не тільки додасть забавну оригінальність вашому будинку або офісу, він ще по-сучасному зручний у застосуванні. Працює від пальчикових батарейок, USB, або від підключення до звичайної мережі 220. Тобто, може розташовуватися і працювати в будь-якому місці, яке ви для нього підберете, незалежно від наявності електричної мережі.

До речі, цей незвичайний і милий світильник може стати відмінною ідеєю для подарунка.

А подарувати його можна практично будь-якій людині, незалежно від віку і пристрастей. У спальні дитини він може служити нічником, на кухні - прикрасою, що нагадує про улюблені ласощі, на письмовому столі - додатковим джерелом освітлення при роботі за комп'ютером. Тим, хто не любить шоколад, можна уявити, що з стаканчика ллється підбадьорлива кава.

У сучасному світі так багато строгих геометричних форм і ліній, достатньо багатофункціональних і корисних технічних пристроїв. Так хочеться часом в цьому технологічному інтер'єрі побачити щось заспокійливо-домашнє, незвичайне і радісне. Світильник Гарячий шоколад додасть інтер'єру цю необхідну веселу нотку.





Настільна лампа - світильник «Гарячий шоколад»
Настільна лампа - світильник «Гарячий шоколад»