Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Охоронна сигналізація для велосипеда (велосігналізація)

Код товару: 1000422

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Охоронна сигналізація для велосипеда (велосігналізація)"


Опис

Вологозахищений корпус 
Матеріал: твердий чорний пластик без металевих частин - не схильний до корозії 
Джерело живлення: 1 * 6F22 9V батарейка типу крона ( до комплекту не входить )

Розміри: 100 * 60 * 35mm 
Вага: 56g 
В комплекті інструкція англійською мовою, кріпильні болти.

Замки і ланцюги для охорони велосипеда вже давно не актуальні, вони тільки наполовину справляються з безпекою, адже за допомогою інструментів їх з легкістю можна зняти.

У сучасному світі найкраще використовувати охоронну сигналізацію для велосипеда. Так як її гучні сигнали відлякають зловмисників на 100 %. Поставивши сигналізацію ви можете гуляти і робити всі свої справи, не турбуючись про збереження вашого велосипеда, коли ви повернетеся то обов'язково виявите на тому місці, де ви його поставили.

Установка сигналізації для велосипеда не вимагає від вас будь-яких спеціальних умінь і навичок.

Все досить просто. У комплекті звичайно ж є опис і докладна інструкція охоронної сигналізації, а також всі необхідні болти для кріплення. База сигналізації надійно закріплюється на кермі або рамі, вона не боїться поганих погодних умов і прояви іржі, тому що зроблена з водонепроникного міцного пластику. Рівні чутливості і датчик вібрації визначають скільки руху потрібно для тривоги. Ви можете поставити такий рівень чутливості який необхідний для даної ситуації. Вона спрацьовує при сильній вібрації і при русі, так що коли зловмисник спробує вкрасти ваш велосипед, ви відразу почуєте пронизливі звуки. Якщо сигналізація все ж спрацювала, відключити її не складе труднощів, для цього необхідно ввести пароль.

Живлення велосізналізаціі - від батарейок.

У вас є ще мотоцикл або скутер, в цьому випадку, ви без проблем можете поставити охоронну сигналізацію і на них, оскільки така сигналізація може бути встановлена на різні види техніки, навіть на газонокосарку. Не дозволяйте себе обікрасти - використовуйте велосігналізацію для захисту від злодіїв, це самий надійний і ефективний спосіб захистити своє майно. Коштує така сигналізація зовсім не дорого, але прослужить вона вам довго. Якщо у вас дорогий гірський велосипед або навіть самий звичайний, але ви все одно не хочете втратити його, то вам слід купити сигналізацію для велосипеда і ви не будете бояться залишити його навіть посеред вулиці.





Скачати інструкцію до товару: "Охоронна сигналізація для велосипеда (велосігналізація)"


Охоронна сигналізація для велосипеда (велосігналізація)
Охоронна сигналізація для велосипеда (велосігналізація)