Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер - підставка «Все під рукою»

Код товару: 1000385

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Як часто, займаючись своїми справами, неважливо якими (дивилися телевізор, відпочивали з друзями або грали з дитиною) нам доводилося відволікатися для того, щоб принести що небудь з іншої кімнати. Або, наприклад, знайти пульт від телевізора. І ця маленька і, здавалося б, непомітна незручність, залишала достатньо неприємний осад і відволікала нашу увагу. Але тепер ця проблема вирішена. І рішення її, як і все геніальне - надзвичайно просте. Нещодавно у продаж надійшов органайзер - підставка «Все під рукою».

Органайзер «Все під рукою» - це дуже зручна підставка, у якої до того ж є шість кишень.

У них можна класти окуляри, пульт управління телевізором або ДВД плеєром. І багато інших корисних дрібниць.
Органайзер «Все під рукою» не потрібно кріпити або встановлювати якимось особливим способом. Його досить просто закріпити на перила дивана чи крісла. І - вуаля! - Зручна підставка для закусок і напоїв готова і знаходиться прямо під рукою.

Органайзер «Все під рукою» буде відмінним подарунком для пенсіонерів, у яких, як правило, часто бувають проблеми зі здоров'ям. І для них принести якусь річ з одного кутка кімнати ближче до себе - це цілий подвиг, а можливість покласти в одинуз шести кишень органайзера окуляри, медикаменти, телефон або улюблену книжку буде справжньою знахідкою.

Також по достоїнству оцінять цю новинку і матусі, які весь свій час проводять з всюдисущими малюками. А чому ні, всі потрібні речі компактно укладені, і все завжди під рукою, а при необхідності цей органайзер можна сховати або прикріпити в зоні, недосяжній для крохи. Не варто обходити увагою і працюючу частину населення, у яких після робочого дня або складного робочого тижня абсолютно немає бажання ходити по квартирі в пошуках всіх необхідних речей для комфортного відпочинку.

Думаю, якщо ви зважитеся зробити недорогий, стильний, і дуже корисний подарунок своїм рідним і близьким, то краще ніж органайзер - підставка «Все під рукою», вам просто не знайти. І незабаром його по достоїнству оцінять і всі члени вашої родини.





Органайзер - підставка «Все під рукою»
Органайзер - підставка «Все під рукою»