Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач гризунів та комах Aokeman AO 303 SH

Код товару: 1000160

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики відлякувача гризунів і комах.

Площа впливу: 200 кв. м.
Живлення: 220 В.
Споживання: 1,5 Вт
Звуковий тиск: 120дБ.
Частота: 21000 - 25000 Гц.
Габаритні розміри: 85х50х50 мм.
Маса: 45 г.

Квартири, а тим більше приватні будинки, не захищені від появи непроханих гостей - мишей, щурів та інших гризунів. Таке сусідство зовсім не можна назвати приємним, адже всі ці дрібні тварини псують меблі та одяг, підлогові покриття і їжу, залишають усюди сліди свого існування і при цьому ще й є переносниками небезпечних захворювань. При великій кількості різних засобів боротьби з ними, ні пастки, ні отрути, ні інші домашні тварини не зрівняються по ефективності позбавлення від гризунів з таким сучасним апаратом, як

відлякувач гризунів і комах Bug scare Aokeman Sensor AO 303 SH.

Це ультразвуковий прилад, за допомогою якого можна видалити тарганів, мурашок, щурів, мишей зі своєї квартири, будинку, дачі або гаража. Сфера дії приладу складає цілих 200 квадратних метрів, тому його можна використовувати і в підсобних приміщеннях. По частині експлуатації немає зовсім ніяких обмежень, його можна встановити в будь-якому відкритому чи закритому просторі, де є доступ до електричної мережі.

Відлякувач гризунів і комах Bug scare Aokeman Sensor AO 303 SH працює від розетки.

З цим приладом вам більше ніколи не доведеться контактувати з отруйними речовинами і небезпечними пастками - ви просто включаєте його в мережу і забуваєте про свою проблему. У процесі роботи апарат виділяє на певній частоті ультразвукове випромінювання, яке впливає на нервову систему тільки гризунів і комах. Ніякі з домашніх тварин не вловлюють ці звуки і не реагують на них жодним чином. Що ж до нервової системи гризунів, то вона сприймає таке випромінювання як повідомлення про небезпеку. Тварина або комаха в такому стані змушена тільки рятуватися втечею, тому що у неї немає можливості захиститися або сховатися від цього звуку. В результаті всі тварини, які можуть чути на цій частоті, залишають ваш будинок, як небезпечне місце і запам'ятовують його таким, бо назад такі тварини повертаються неохоче, а частіше не повертаються зовсім.

Відлякувач гризунів і комах абсолютно безпечний для здоров'я людей.

Ніхто, крупніше щура, більше не почує тих хвиль, які видає прилад. А тому якщо у вас в будинку є кішки, собаки, не турбуйтеся про них. Тільки цей відлякувач є ефективним і безпечним засобом позбавитися від гризунів, тарганів, мурашок в будинку, де є маленькі діти. Для повного позбавлення від небажаної живності буде достатньо 2-4 тижнів. Звукові хвилі приладу не проникають крізь перешкоди, тому пам'ятайте про це - для кожної закритої кімнати знадобиться окремий прилад. Коли ви вже зможете помітити результати, краще залишити відлякувач гризунів і комах Bug scare Aokeman Sensor AO 303 SH в робочому стані, щоб закріпити результат. Апарат компактний, непомітний і дуже економно витрачає електроенергію. При цьому він настільки ефективний, що ви можете забути про будь-які проблеми з гризунами та комахами, коли просто підключаєте його до мережі.
 





Відлякувач гризунів та комах Aokeman AO 303 SH
Відлякувач гризунів та комах Aokeman AO 303 SH