Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач тарганів AoKeman MT-621 Ximeite

Код товару: 1000394

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Таргани. Ця проблема, на жаль, часто зустрічається в будинках і квартирах жителів нашої країни. Всі люди, які страждають від цієї проблеми завжди задаються питанням - як позбутися тарганів? Існують десятки засобів: спреї, порошки, крейда, отрути і так далі. Мінусом всіх цих засобів є той факт, що вони діють лише якийсь час, а потім таргани повертаються. Що ж робити? Чи існує якийсь надійний засіб від тарганів? Так! Такий засіб існує! На дворі 21 століття і всі спреї та порошки відходять у минуле. Наукові досягнення йдуть на допомогу людині навіть у боротьбі з тарганами.

Представляємо відлякувач тарганів AoKeman MT - 621 Ximeite.

Цей дієвий засіб не дасть тарганам жити спокійно у вашій квартирі. Відлякувач не просто проганяє тарганів, але і не дає їм повернутися. Де є цей прилад, там немає тарганів.
Прилад максимально простий в експлуатації. Не потрібно нічого робити, просто вставте прилад в розетку і чекайте втечі непрошених гостей. Звичайно ж, комахи підуть не відразу, зачекайте кілька днів. Після того, як таргани підуть, вони більше не повернуться. Головне, щоб прилад працював. Радіус дії приладу - приблизно 80 квадратних метрів! Цього достатньо для середньої квартири. Але для ефективності можна розташувати кілька таких приладів по різних кімнатах і включати їх разом. Так вусаті шкідники підуть швидше, набагато!

Незважаючи на той факт, що користуватися AoKeman MT - 621 Ximeite дуже просто, не варто нехтувати простими правилами:

  • Не допускайте попадання води в прилад
  • Не кидайте прилад
  • Не давайте прилад дітям

Дотримуючись цих простих правил , ви зможете користуватися приладом дуже довгий час. До речі, відлякувач тарганів AoKeman MT - 621 Ximeite працює непомітно для людини, він не видає шуму або запаху. Ви не помітите його роботу, ви помітите тільки результат роботи! Не втрачайте часу в пошуках відповідного спрею від комах, просто купуйте цей прилад і проблема з тарганами буде вирішена!





Відлякувач тарганів AoKeman MT-621 Ximeite
Відлякувач тарганів AoKeman MT-621 Ximeite