Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Педикюрний набір Ped Egg Professional 18 предметів

Код товару: 1000172

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація професійного набору для педикюру:

Ped Egg 2 шт.
Накладки з наждачного паперу 4 шт.
Пилка для шліфовки 1 шт.
Ped Shaper 1 шт.
Насадки 10 шт.

Педикюрний набір Ped Egg ( Пед Егг) відео:

Стан нігтів на ногах має таке ж важливе значення, як і здоров'я нігтів рук.

Підтримувати ступні ніг в порядку сьогодні можна і вдома без додаткових витрат, якщо у вас є педикюрний набір Ped Egg Professional 18 предметів.

Він настільки простий і зручний у використанні, що ви знайдете з ним спільну мову навіть у тому випадку, якщо вперше в своєму житті прийнялися за манікюр чи педикюр. За своїм функціоналом прилад досягає максимуму. Чи жарт - у наборі цілих 18 предметів, з якими можна привести в порядок не тільки нігті, але також ноги, ступні, п'яти, руки.
Притому, що набір вважається побутовим, домашнім, за своїм технічним рівнем його можна назвати професійним. Основна особливість даного набору полягає у використанні мікропластинок для шліфування, що мають особливу форму, а тому більш ефективних при видаленні ороговілих частинок шкіри. Таких мікропластин всього 135, тому на видалення всієї омертвілої шкіри йдуть секунди.
Терка-пемза, за допомогою якої видаляються мозолі, натоптиші і інші нарости, має зручну форму, нею простіше і швидше орудувати. Для збору всіх видалених частинок шкіри призначений спеціальний контейнер, що додає приладу балів по частині гігієнічності і зручності. Педикюрний набір Ped Egg Professional 18 предметів включає 10 насадок, з якими можна швидко провести всі маніпуляції, пов'язані з проведенням педикюру в домашніх умовах.
 





Настя ( 2017-06-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
к летнему сезону готова,спасибо.набор понравился.
Відповісти
Педикюрний набір Ped Egg Professional 18 предметів
Педикюрний набір Ped Egg Professional 18 предметів