Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Фен для волосся Shinon 8105

Код товару: 1001105
Опис

Характеристики:

  • Тип: Фен
  • Потужність, Вт: 1200 -2000
  • Кількість швидкостей: 2
  • Кількість температурних режимів: 2
  • Петля для підвішування: є

Більшість жінок знає: для того щоб бути доглянутою, необхідно мати красиво укладене волосся щодня. Відвідування салонів краси вимагає і матеріальних, і часових витрат, тому багато дівчат відмовляють собі в професійних послугах перукаря, від чого відчувають невпевненість в собі і своїй зовнішності. А даремно! Адже зробити красиву укладку може не тільки стиліст в перукарні.

Створити розкішну і ефектну зачіску можна самостійно в домашніх умовах з професійним феном Shinon 8105.

Даний прилад має ряд переваг у порівнянні зі своїми аналогами. По-перше, завдяки сильній потужності він здатний буквально за пару хвилин надати волоссю необхідну форму. По-друге, фен Shinon 8105 має зручну ергономічну форму, тому його комфортно тримати в руці і в той же час керувати його режимними можливостями всього лише одним вказівним пальцем. Ну і по-третє, для даної моделі характерна продумана функціональність, яка складається з декількох температурних і швидкісних режимів, що властиво тільки професійній техніці для краси.

Купуйте професійний фен для домашнього використання, і Ви відчуєте себе в ролі стиліста-перукаря, адже зможете самостійно створювати неймовірні зачіски та укладки щодня!

 





Злата ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
долго выбирала себе фен, остановила выбор на этой модели, и не жалею, мне нравится, удобно пользоваться не воняет не перегревается как некоторые! и цена просто чудесная

Відповісти