Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ліхтар біта Bl-b95

Код товару: 1000360

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір 43,5 см.на 3,8 см. на 3,6 см.
Фокусування - мультирежимне
Дальність 200-300 м.
Працює від акумулятора або батарейок типу ААA (вставляється в кишеню, кишеню в ліхтарик)

Тип світодіоду- тройний

Ліхтарик - біта - це надійне джерело світла і засіб самозахисту в одному пристрої.

Корпус ліхтаря виготовлений з армованого алюмінієвого сплаву, використовуваного в авіабудівництві, і спеціального прогумованого покриття, що робить його ударостійким і водонепроникним. На телескопічній рукояті є "алмазна" насічка для зручного хвата і кнопка, сконструйована так, щоб виключити випадкове включення / вимикання.

Як джерело світла використовується світлодіодна лампа LED LUXEON 3 Вт, робочий ресурс цих ламп може перевищувати 100 000 годин. При цьому LED-діоди споживають на 90 % менше енергії, ніж лампи розжарювання, що помітно збільшує час роботи девайса від джерела живлення. Також ліхтар - біта комплектується потужною (3.7V) літій - іонною акумуляторною батареєю типу ААА, що володіє підвищеною енергоємністю (3800mAh), і дозволяє ліхтарю працювати 180 годин при повному заряді. Зарядний пристрій, що так само йде в комплекті, дає можливість перезаряджати акумулятор до 500 разів!

Ліхтарик - біта важить всього 350 грам і в складеному вигляді відмінно поміщається навіть у саму невелику сумку і ще краще під сидінням автомобіля.

Заходячи в темний під'їзд або відправляючись на рибалку / відрядження Cree Aluminum alloy Multipurpose Flashligh стане серйозною підмогою в боротьбі з "темними" силами. При правильному використанні, опинившись в умілих руках, важкий "аргумент" і яскравий промінь світла можуть перетворитися на грізну зброю, звернувши супротивника у втечу. Є відмінним рішенням, для тих, хто піклується про свою безпеку і не хоче привертати увагу оточуючих!

Попередження:
- Не спрямовуйте в очі.
- Виймайте батареї, якщо не використовуєте довгий період часу.
- Уникайте потрапляння прямих сонячних променів.

1) Конкурентоспроможна ціна та висока якість.
2) Відчуття впевненості та спокою.
3) Багатофункціональність.
4) Використання екологічно чистого матеріалу.