Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форми для випічки BAKE DELICIOUS CAKE POPS

Код товару: 1000409

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

34х24 см.

Ви любите балувати своїх домочадців смачною випічкою або часто печете торти і пироги на замовлення?

Якщо так, то форма для випічки BAKE DELICIOUS CAKE POPS створена саме для вас.

Завдяки їм ви можете з легкістю випікати ваші улюблені шоколадні або ванільні кекси, ароматні мафіни з беконом і сиром або ж зробити смачні ласощі на паличці для своєї дитини.

Все що необхідно вам зробити - це трошки підключити свою уяву, додати дрібку фантазії, кілька секретних інгредієнтів і ваш кулінарний шедевр припаде до душі всім домочадцям. Використовуючи форми для випічки кексів і бісквітів, можна легко і швидко приготувати десерт на будь-яке свято, будь то День народження, Новий рік, парубоча або просто вечірка для друзів.

Найголовніше - придумати як подати готовий десерт, так як за саме ласощі відповідають форми для випікання, які не підведуть вас і зроблять будь-яку випічку шедевром на святковому столі. А ви просто прикрасьте отримані кекси шоколадною помадкою, заварним кремом або просто посипте різнокольоровими солодкими конфетті.

Антипригарні форми для випічки прекрасно впораються як із звичайним тестом для кексів, так і з бісквітом, що однозначно порадує будь-яку господарку.

Вам не доведеться постійно заглядати в духовку і дивитися, пригоріло тісто чи ні. Спеціальне покриття в формах для випікання розроблено за найостаннішими вимогам і його не потрібно змащувати маслом або присипати борошном. Все що необхідно - просто вилити у форму тісто і поставити його в духовку.

Форми для випікання BAKE DELICIOUS CAKE POPS володіють ще однією важливою особливістю - вони дуже швидко нагріваються в духовці і так само моментально остигають, коли ви дістаєте їх. Це дуже зручно і запобіжить дрібним опікам, які дають нам звичайні дешеві формочки. Кожна форма для кексів вміщає в себе 18 міні-кексів, що дозволить з одного разу приготувати достатню кількість частування для всієї родини.
Купити ці диво-форми для випічки ви можете практично в нашому інтернет - магазині. Незважаючи на те, що вони володіють великим набором достоїнств, ціна у них невисока, що однозначно припаде вам до душі.





Форми для випічки BAKE DELICIOUS CAKE POPS
Форми для випічки BAKE DELICIOUS CAKE POPS