Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пляжний килимок Sand Free Mat - килимок туристичний, 150х200

Код товару: 1007388
Опис

З приходом літа багато хто вирушає на море або просто відвідують місцевий пляж. Але для того, щоб розслабитися під палючим сонечком необхідно місце, де можна розташуватися. Як відомо, не всі пляжі облаштовані лежаками. Тому необхідно з собою мати якийсь спеціальний килимок. Великою популярністю в сучасному світі користується пляжний килимок Антипісок. Особливо він актуальний серед молодих сімей, де є малюк, який із задоволенням розкидає пісок скрізь. Тим більше він подразнює шкіру і створює неприємні відчуття. З килимком Антипісок можна про це забути. Він має певні відмінності від звичайного.

Чим пляжний килимок Антипісок відрізняється від звичайного килимка?

Перший виготовлений з тканини, яка не здатна через себе пропустити навіть найдрібніші піщинки. Це дозволяє комфортно на ньому лежати і отримувати задоволення від відпочинку. Зі звичайними килимками зробити це складно. Також популярною проблемою звичайних підстилок є те, що вони ковзають по всьому піску. Антипісок має спеціальні петлі, які дозволяють закріпити його на піску. Вони популярні також у вітряну погоду. Адже завдяки щільному кріпленню, килимок не буде літати по всьому пляжу.

Переваги підстилки для пляжу Антипісок

Основним плюсом такого килимка є те, що він легко поміщається в сумку і не займає багато місця. А це означає, що його не складно транспортувати. Великою перевагою є те, що килимок не вбирає вологу. Такий пляжний килимок обов'язково повинен бути на відпочинку у кожного. Адже це дозволяє зробити його більш комфортним. Людині не доведеться відволікатися через різні незручності. Розміри килимка Антипісок дозволяють з легкістю розмістити на ньому п'ять чоловік. При цьому кожен відчуватиме себе комфортно.

Характеристики пляжного килимка Sand Free Mat:

  • Розмір: ширина - 150 см .; довжина - 200 см;
  • Матеріал: поліестер;
  • Колір: зелений, синій, рожевий;
  • Вага: 0,35 кг.





Пляжний килимок Sand Free Mat - килимок туристичний, 150х200
Пляжний килимок Sand Free Mat - килимок туристичний, 150х200