Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Пістолет для Paint zoom з ємністю та шлангом

Код товару: 1000120

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Так часто буває, що доводиться міняти або викидати річ через дрібну поломку. Здавалося б, все ціле, а ось якась деталь вийшла з ладу або від частого використання просто зносилася. Не турбуйтеся, з фарбопультом Paint Zoom такого не трапиться, адже у нас Ви можете знайти змінні деталі до фарборозпилювача (комплект: пістолет, ємність та шланг) . Неполадки можуть бути різними, але це зовсім не означає, що фарборозпилювач не якісний. Найчастіше трапляються просто нещасні випадки, коли на пістолет випадково наступають ногою, або на бачок потрапляє важкий предмет. Також, слід знати, що в пейнт зум не можна заливати розчинники та легкозаймисті рідини, це може призвести до пошкодження шланга або насадки.
Уважно ознайомтеся з інструкцією, перед тим як приступити до роботи з paint zoom і пристрій прослужить Вам довгу і вірну службу!
 





Юрий ( 2016-05-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Недоліки:
За 600 грн можно купить весь комплект!

Переваги:
-

Відповісти
Пістолет для Paint zoom з ємністю та шлангом
Пістолет для Paint zoom з ємністю та шлангом