Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Сукня органайзер для прикрас Hanging Jewelry Organizer

Код товару: 1000367

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У наш час аксесуари відіграють величезну роль у створенні жіночого образу. Це, на перший погляд, невеликі деталі, нехтування якими загрожує безликістю, в той час як правильне використання здатне надати неповторність, підкреслити достоїнства або відвернути увагу від деяких недоліків.

Дуже часто жінка стикається з проблемою зберігання бус, намист та інших різноманітних аксесуарів.

Органайзер для біжутерії та аксесуарів Hanging Jewerly Organizer є відмінною альтернативою скринькам, шухлядкам і коробочкам

Він представляє з себе основу у формі сукні, на якій розташовуються кишеньки для сережок, браслетів, брошок, кулонів, різних дрібниць, а також гачки для бус, намиста і кольє.

Вам не доведеться витрачати час на розплутування ланцюжків і пошук відповідних прикрас. У сукні - органайзері вони зберігатимуться акуратно на своїх місцях, завжди на виду і доступні. У ньому можна розмістити не лише прикраси та біжутерію, а й косметику - тюбики з помадою і тушшю для вій будуть кожен у своєму відділенні. Знайдеться місце і для гребінців зі шпильками. Тепер, збираючись на побачення, Ви не будете ритися в косметичці або скриньці, а просто виберете потрібну річ.

Повісити органайзер можна в шафу, на стіну, на будь-який тримач, оскільки завдяки оригінальному дизайну у вигляді маленької сукні, він впишеться навіть в найвишуканіший інтер'єр Вашої кімнати. Органайзер двосторонній, що робить його в два рази місткішим і ефективнішим. Прозорі відсіки дозволяють відразу знайти необхідну Вам річ.

Це відмінна річ для тих, хто любить порядок і організацію в зберіганні аксесуарів, біжутерії. А невисока ціна робить його доступним для будь-якої модниці. Можна придбати органайзер для себе, а можна і на подарунок - цю корисну штучку оцінить кожна жінка. Адже з такою маленькою сукнею можна забути про втрату часу і витраті нервів на пошуки потрібних речей.

Характеристика сукні органайзера для прикрас Hanging Jewerly Organizer:

  • 30 прозорих кишень і 14 петель (цільних).
  • Тонкий профіль, що дозволяє повісити органайзер в шафу.
  • Має дві функціональні сторони.
  • Невелика вага.





Denys ( 2019-03-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Заказ пришел вовремя
Відповісти
Алла ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Висит в шкафу, на дверце, удобно хранить украшения, пошит хорошо.
Відповісти
Екатерина ( 2016-09-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Очень прикольная и классная вещь.прочные кармашки
Відповісти
Сукня органайзер для прикрас Hanging Jewelry Organizer
Сукня органайзер для прикрас Hanging Jewelry Organizer