Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підвісна лампа на підставці Stick Up Bulb 1 шт.

Код товару: 1000373
Опис

 

Stick Up Bulb - підвісна лампа на підставці - дуже зручна річ, тепер ви можете користуватися лампою без доступу до електрики.

Вам не знадобиться навіть наявність розетки, адже в лампі відсутні будь які дроти.
Все що вам знадобиться - просто приклеїти лампу до будь-якої поверхні, вона може бути, як горизонтальною, так і вертикальною, і вкрутити лампочку! Лампа загориться і абсолютно темне приміщення освітить м'яким світлом.

Така лампа абсолютно незамінна річ для затишних посиденьок літнім вечором в альтанці на вулиці, або в шатрі, вона ідеально підійде для намету, дачі, темних сходів. Всі ті місця, куди неможливо було провести електрику, тепер стануть світлими, завдяки лампі Stick Up Bulb. Тепер не потрібно навіть проводити світло в гараж - можна просто взяти з собою лампу Stick Up Bulb.

Що важливо, лампа абсолютно безпечна для дітей. Світильник має дуже потужну лампу, що не розбивається, тепер дитина ніколи не пораниться уламками лампи і не обпече собі руки об гарячу поверхню, адже лампа не нагрівається!

Лампа має дуже довгий термін експлуатації, тому можна не переживати, що в самий невідповідний момент лампа може згаснути. Працює лампа від 4х пальчикових батарейок, тому ви без особливих зусиль можете змінити їх, не чіпаючи саму лампу.
А також ця лампа виручить вас вдома при перебоях з подачею електрики.

При тимчасовому відключенні світла можете забути про свічки і ліхтарики, ви можете просто встановити підвісну лампу на підставці Stick Up Bulb!

А встановити її дуже просто:
виберіть підходяще місце, бажано щоб воно було чисте, зніміть захисну плівку з клейової основи, встановіть лампу і потягніть за шнурок. Лампа готова до експлуатації. За кілька секунд темне і темне приміщення стане яскравим і світлим.

Підвісна лампа на підставці Stick Up Bulb дуже хороший подарунок, тому що він не залишиться без уваги і завжди знадобиться. Вона коштує зовсім недорого і її можна купити за доступною ціною. З підвісною лампою на підставці ви назавжди забудете про проблеми з відсутністю світла!





Илья ( 2016-09-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
не было батареек

Коментар:
Прикрепили в гардеробной ,вроде работает хорошо.
Відповісти
Підвісна лампа на підставці Stick Up Bulb 1 шт.
Підвісна лампа на підставці Stick Up Bulb 1 шт.