Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Розвиваючий конструктор-липучка Bunchems Банчемс

Код товару: 1001695

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розумовий і творчий розвиток дитини - така ж важлива задача батьків, як і фізичний розвиток. На жаль, сьогодні психологи і педагоги констатують, що сучасними батьками належна увага цьому аспекту розвитку не приділяється. В основному діти грають в комп'ютерні ігри, що завдає величезної шкоди їхній психіці, розумовим і творчим здібностям.

Батьки теж є, свого роду, заручниками ситуації. У століття загальної комп'ютеризації дітей не так-то просто відволікти від монітора. Звичайні іграшки дітям стали давно не цікаві, адже вони не дають таких можливостей як комп'ютерні ігри. Навіщо потрібен простий конструктор, коли можна будувати цілі міста в майнкрафт. Але все-таки є розвиваючі ігри, які здатні захопити навіть самого завзятого ігромана. Іграшка «Банчемс»! Вона придбала просто величезну популярність у всьому світі. Повірте, і ваша дитина буде просто в захваті.

Що являє собою конструктор для детей Банчемс?

Банчемс - це принципово новий вид конструктора, на створення якого розробників надихнула природа. Його деталі імітують насіння будяків: круглі кульки, вся поверхня яких покрита маленькими гачками. За рахунок цих гачків кульки і з'єднуються один з одним. Причому з'єднати їх дуже легко - просто притулити один до одного і все. Це не вимагає абсолютно ніяких фізичних зусиль (як і роз'єднання кульок), тому конструктор дуже подобається дітям.

Кульки Банчемс виготовлені з м'якої міцної гуми, яка не містить шкідливих хімічних речовин, які могли б негативно вплинути на здоров'я дитини. Вони дуже яскраві і приємні на дотик. 

Грати в Банчемс дуже просто. Потрібно з'єднувати кульки в якому завгодно порядку, утворюючи будь-яку об'ємну фігуру, яку намалює фантазія дитини. Можна створювати чоловічків, тварин, машини, рослини, будинки і взагалі все що завгодно. А потім розбирати фігурку і робити нову.

Конструктор липучка Банчемс - граймося з користю!

Конструктор Banchems надзвичайно захоплююча і корисна гра:

  • сприяє розвитку дрібної моторики,
  • розвиває творчі здібності,
  • просторове мислення,
  • уяву,
  • логічне мислення,
  • координацію,
  • колірне сприйняття.

Банчемс сподобається хлопчикам і дівчаткам. Він рекомендований для дітей у віці від трьох років. Під час гри необхідно стежити, щоб деталі - кульки не потрипили в довге волосся, так як їх буде важко розплутати.

Конструктор липучка Bunchems, характеристики:

  • Матеріал: м'який пластик
  • Розмір кульки-липучки: 1.5 см.
  • У набір входить 8 видів кольорів кульок-липучок: білі, червоні, жовті, зелені, помаранчеві, блакитні, чорні, рожеві
  • Розмір упаковки: 29,5х27,5см, глибина 6,5 см
  • Вік: старше 4 років

Дитячий конструктор, комплектація:

  1. 400 деталей (бл. 370 кульок і доп.аксесуари)
  2. Прикраси (лапки, очка, крильця і ін.)
  3. Книжка-інструкція зі схемами
  4. Картонна упаковка





Розвиваючий конструктор-липучка Bunchems Банчемс
Розвиваючий конструктор-липучка Bunchems Банчемс