Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ручний тренажер ABS Advanced Body System

Код товару: 1000350

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Універсальний тренажер для тіла ABS Advanced Body System відео:

Простий у використанні тренажер - еспандер Advanced Body System ( ABS) - ваш шанс організувати фітнес-клуб на дому для всієї сім'ї.

Саме ABS рекомендують до використання і чоловікам, і жінкам тренери популярних тренажерних залів.

Advanced Body System - легкий, портативний тренажер. Його розміри: 59 см × 32,5 см × 2,5 см. Так що йому завжди знайдеться місце в шафі або під ліжком. Але не дозволяйте тренажеру затримуватися там надовго, збираючи пил! Він створений для того, щоб відтворити ваше тіло наново у всій його красі і сяйві здоров'я, - прибрати зайвий жир і накачати всі групи м'язів.

Тренажер комплектується двома м'якими насадками на гумові, нековзаючі ручки і додатковою сталевою пластиною, що дозволяє регулювати рівень навантаження від 9 до 20 кг. Засувки на кінцях ручок дають можливість знімати або встановлювати додаткову сталеву пластину, таким чином зменшуючи або збільшуючи інтенсивність навантаження при тренуваннях. Сталь, гума, пластмаса, використані при розробці Advanced Body System, витримують навантаження до 300 кг і не ламаються на вигин.

Для занять з тренажером ABS ( Advanced Body System ) вам не знадобляться інструкції та наставники.

Цей спортивний інвентар не вимагає збірки і настройки. Відкривайте коробку, діставайте тренажер і приступайте до тренувань. Ви самі зможете скласти комплекс вправ і підібрати необхідне навантаження, збільшуючи його поступово. Компактність тренажера дозволяє тренуватися навіть у кріслі перед телевізором.

За допомогою цього простого, але дієвого пристрою, займаючись всього 15-20 хвилин на день, ви розвинете верхні і нижні м'язи черевного преса, косі м'язи живота, підтягнете стегна і сідниці, зміцните підколінні сухожилля, м'язи спини.

Звичайно, на перший погляд наш тренажер - еспандер здається досить примітивним механізмом, проте зараз тренажер ABS ( Advanced Body System ) значиться серед найбільш ефективних пристроїв, застосовуваних для зміцнення м'язів і створення красивої, спортивної фігури.

 





Ручний тренажер ABS Advanced Body System
Ручний тренажер ABS Advanced Body System