Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Матрасик»

Код товару: 1001298

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сольова грілка має прямокутну форму і завдяки своїм розмірам використовується для прогріву великих ділянок тіла, таких як спина, поперек, плечі при різних хворобах суглобів і хребта (артрит, остеохондроз, радикуліт, ішіас).

Такі сольові грілки Ви можете побачити в масажних кабінетах, в фізкабінетах при лікарнях, але також Ви можете купити і використовувати сольову грілку в домашніх умовах.

Принцип дії сольової грілки дуже простий

Вона являє собою щільний пакет, наповнений сольовим розчином, всередині якого знаходиться паличка-активатор. Якщо її злегка загнути починається процес кристалізації солі і виділяється тепло (температура може досягати +55°C). Процедура займає всього 20-30 секунд і грілка готова до використання! Відновити використану грілку також не складе труднощів: треба обернути її тканиною, помістити в киплячу воду на десять-п'ятнадцять хвилин і як тільки кристали зникнуть - грілка знову готова до роботи! Соляна грілка довговічна і придатна аж до 1000 використань.

Сольова грілка може використовуватись і в якості холодного компресу

Якщо Вам необхідно використовувати грілку не для прогріву, а в якості холодного компресу, помістіть її в холодильник (не в морозильну камеру) на двадцять хвилин. За цей час вона охолоне до температури 4-5°C і грілку можна прикладати до місць ударів, укусів, розтягнень, а так як грілка «Матрасик» має досить велику площу, її можна також використовувати для охолодження продуктів в короткочасній подорожі.

Сольовий аплікатор незамінний в побуті, особливо в холодну пору року

Способи застосування сольової грілки (аплікатора) обмежується лише Вашою фантазією. Грілку можна брати з собою на роботу, в автомобіль для прогріву сидіння, на риболовлю, покласти її в своє ліжко або в колясочку дитини, і навіть поїздка на міській електричці стане більш комфортною разом з сольовою грілкою «Матрасик»!
А найголовніше, сольові аплікатори не викликають роздратування шкіри або алергічних реакцій і безпечні як для дорослих так і для дітей.

Грілка Матрасик - характеристики:

  • Час прогріву: 1 година;
  • Розміри (Д/Ш/Т): 29.5x18 см.;
  • Кольори: жовтий, зелений;
  • Вага: 820 г.

Завантажити інструкцію до сольових грілок, Word





Вероника ( 2019-08-10 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
пользуюсь уже давно этими грелками. качество супер за очень приемлемую цену!
Відповісти
Александр ( 2019-05-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Отличный магазин.Рекомендую.

Відповісти
Татьяна ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Обслуживание на высоком уровне,цена была даже дешевле чем в других магазинах,в дальнейшем буду совершать покупки в этом интернет магазине и советовать знакомым
Відповісти

Сольова грілка «Матрасик»
Сольова грілка «Матрасик»