Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Серце»

Код товару: 1001306

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сольова грілка «Серце»

• розмір - 11х11см
• вага – 110 г
• час прогріву - 30-35 хвилин.

Сольова грілка «Серце» - це корисний і приємний подарунок.

Він підійде мамі, дружині, маленькій дитині на будь-яке свято: 8 березня, день Св. Валентина, річниця. Ви проявите увагу до здоров'я рідних і близьких, а вони, безсумнівно, оцінять Вашу турботу.
Завдяки яскравому забарвленню і дизайну, вона спростить завдання лікування дітей, адже сольовий аплікатор виглядає як дитяча іграшка і припаде до душі будь-якій дитині. Прогрівайте за допомогою грілки шийку і грудну клітку під час застуди, або прикладайте до місця удару, попередньо охолодивши грілку в холодильнику.

Сольовий аплікатор (грілка) простий у використанні:

необхідно зігнути паличку-активатор, що знаходиться всередині сольового розчину і грілка почне нагріватися. Після використання достатньо прокип'ятити грілку у воді, попередньо обернувши її тканинною серветкою, і соляна грілка дельта терм знову готова до використання. Якщо у Вас все-таки виникнуть питання по використанню сольової грілки, докладну інструкцію можна знайти на нашому сайті в розділі «Інструкції до товарів» або перейшовши по посиланню внизу сторінки.
Сольовий аплікатор прослужить Вам досить довго, його можна нагрівати до 1000 разів. Таким чином, купивши сольову грілку «Серце» Ви зробите корисне довгострокове вкладення в своє здоров'я і здоров'я Ваших близьких.

Завантажити інструкцію до сольових грілок, Word
 





Ольга Олександровна ( 2016-10-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
очень удобная, деткам нравится лечится с такой грелкой!

Відповісти
Елена ( 2016-04-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
нет

Переваги:
безопасна и удобна в использовании

Коментар:
Купила эту грелку по совету знакомой. И осталась очень довольна. Теперь не нужно готовить разные лепёшки для прогревания спинки и грудки детям, а можно просто воспользоваться этой чудо-грелкой.
Відповісти