Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний складаний столик Table Mate 2 (Тейбл Мейт 2)

Код товару: 1000403

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Універсальний складаний столик Table mate 2 - надзвичайно корисна і зручна річ для буденного використання.

Заміська вилазка на вихідні, чаювання на веранді, перегляд телевізора або робота з ноутбуком - у всіх цих випадках даний столик створить вам необхідний комфорт у вашому занятті. Завдяки наявним регулюванням столик буде зручний як дорослим, так і дітям.

Столик швидко складається, стає компактним і легко поміщається в багажнику автомобіля. Рама столика сталева з декоративним напиленням, кришка столика виконана з міцного пластику. Така конструкція забезпечує довговічність в роботі.
Важить Тейбл мейт 2 всього два кілограми, має регулювання по висоті від 55 до 73 сантиметрів, габарити кришки столика 52 на 40 сантиметрів. У зібраному вигляді столик являє собою паралелепіпед розмірами 8х42х54 сантиметри. Завдяки особливій конструкції вигнутого профілю ніжок столика, його зручно поставити поряд з диваном, ліжком для того, щоб на столику в зоні досяжності лежали ліки, предмети догляду за хворим, книги, журнали, телефон, чашечка чаю або кави.

Безумовно, столик Table Mate 2 дуже сподобається Вашим дітям, так як їм буде дуже зручно сидіти за ним і малювати або ж робити уроки

Використання сучасних матеріалів в конструкції столика дозволяє легко підтримувати його гігієнічну чистоту і мити із застосуванням звичайних допоміжних засобів, що застосовуються в домашньому господарстві. Столик Table Mate 2 користується великою популярністю і, за відгуками багатьох покупців, є просто ідеальним для роботи з ноутбуком. Також столик є незамінною річчю для любителів суміщення вечері з переглядом телевізора. Для гри в шахи або шашки столик також підходить ідеально. Столик має три положення регулювань по куту нахилу і шість положень регулювань по висоті, обираних за бажанням користувача і вільно витримує навантаження до 20 кілограм.

Універсальний складаний столик table mate 2 - є зразком оптимального співвідношення функціональності, ціни і якості.

Столик для ноутбука, характеристики:

  • регульований кут нахилу: 3 види;
  • можливість зміни висоти: 6 рівнів;
  • регульовані ніжки;
  • легка вага столика до 3 кг;
  • розміри: складений вигляд: 0,08 х0, 42х0, 54м;
  • розміри: розкладений вигляд:
  • висота - 0,55-0,73 м,
  • ширина - 0,52 м,
  • довжина - 0,40 м.





Оля ( 2017-02-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
некоторая хлипкость

Переваги:
Компактность, мобильность, регулировка высоты и угла наклона столешницы, возможность придвинуть вплотную к мебели, наличие бортика по периметру столешницы.

Коментар:
твердую четверку столик точно заслуживает! Да, немного хлипковат, не спорю, но ради Бога, зачем на него ставить локти и облокачиваться всей своей тушкой? Это же моветон  :) Ноут столик держит вполне нормально, тарелки-чашки тоже! А если неуклюже поворачиваться и махать руками, то можно снести все не только с этого столика, но и нормального стационарного стола  :)
Відповісти
Дмитрий ( 2016-09-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
e

Коментар:
Чтобы поесть перед телевизором самое то,а вообще в хозяйстве пригодится
Відповісти
Антон ( 2015-03-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Вместо щелчка поломка. При сборке сломались большие зажимы когда вставляли U образную трубку. Вставляли аккуратно., без фанатизма. Очевидно пластик плохого качества. Попросили знакомого сделать специальные крепления из метала.

Переваги:
Ещё не оценил

Відповісти
Універсальний складаний столик Table Mate 2 (Тейбл Мейт 2)
Універсальний складаний столик Table Mate 2 (Тейбл Мейт 2)