Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Тонометр на зап'ястя UKC Blood Pressure Monitor

Код товару: 1000680

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики приладу для вимірювання тиску UKC Blood Pressure Monitor:

Довжина манжета: 13.5-22см.
ЖК дисплей.
90 осередків пам'яті.
Живлення від 2 батарейок (тип ААА).
Автоматичне вимкнення.

Проблеми з тиском - це одна з головних проблем сучасності, тому що від неї не застрахований рішуче ніхто. Звичайно, знижений тиск не виглядає настільки ж небезпечно, як підвищений, але в обох цих випадках, якщо людина має одну з цих проблем, важливо контролювати стан артеріального тиску як можна суворіше. Адже мало приємного в тому, щоб втратити свідомість посеред вулиці, тому що сильно впав тиск, або відчувати болісні головні болі на роботі, тому що тиск виріс.

Сучасний ринок пропонує кілька видів тонометрів - приладів для вимірювання артеріального тиску.

Лікарі частіше використовують механічні прилади, а в якості побутових приладів використовуються автоматичні тонометри. Саме до цієї категорії належить і тонометр UKC Blood Pressure Monitor. Цей вимірювач тиску зроблений компанією, яка вже більше 10 років випускає такі прилади, що є запорукою їх якості.
Автоматичний вимірювач тиску UKC Blood Pressure Monitor поміщається на зап'ясті. Манжета універсальна і підійде як для дуже худих людей, так і для тих, хто відрізняється значними формами тіла. Обсяг манжети, при якому її можна нормально зафіксувати, рівний 13,5-19,5 см. Апарати для вимірювання тиску UKC Blood Pressure Monitor оснащені великим рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображаються всі необхідні дані. Для відображення використовується великий і зрозумілий шрифт, тому використання даного тонометра не викличе проблем у літніх людей і у тих, хто має проблеми із зором.

Прилад для вимірювання тиску має 90 режимів пам'яті, тобто може послідовно запам'ятовувати всі показники.

Можна встановити дату і час, що разом із запам'ятовуванням результатів дає можливість відстежувати зміну тиску протягом певного проміжку часу. Тонометр UKC Blood Pressure Monitor автономний, працює від пари батарейок, він маленький і практичний, його можна взяти з собою. На дисплеї є індикатори аритмії і стану батарейок, що зручно з погляду підтримки функціональності приладу. Якщо ви будете використовувати тонометр трохи неправильно, з'явиться повідомлення про помилку, але апарат не буде працювати і не покаже помилкового результату. Після нетривалої бездіяльності відбувається автоматичне відключення тонометра. Купити тонометр UKC Blood Pressure Monitor можна особисто для себе або в подарунок. Особливо це актуально, якщо у вас є близькі вам люди похилого віку, адже це практично завжди означає наявність проблем з артеріальним тиском.





Людмила ( 2015-09-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Недоліки:
Нет

Переваги:
Лёгкий,удобный,прост в управлении.Измеряет точно.

Коментар:
Устраивает по всем параметрам.
Відповісти
Тонометр на зап'ястя UKC Blood Pressure Monitor
Тонометр на зап'ястя UKC Blood Pressure Monitor