Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Підвісний турнік (за двірний отвір)

Код товару: 1000006

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри: 104х23х23 см.

Підвісний турнік допоможе в домашніх умовах створити фігуру Вашої мрії!

Компактний, зручний Підвісний турнік призначений для качання преса, віджимань, присідань. Підвісний турнік можна придбати в нашому магазині і займатися спортом прямо вдома!

Всі ми хочемо мати ідеальне тіло, але, наприклад, не можемо дозволити собі ходити в тренажерні зали по тим чи іншим причинам, а тренажер в квартирі займає надто багато місця. Тим не менш, ми пропонуємо Вам відмінний варіант домашнього тренажера, який не тільки ефективний, але ще і компактний!

Представляємо підвісний турнік!

Він може бути використаний як підвісний турнік і як опора для вправ на прес, присідання, віджимання лежачи і т.д. Займаючись з турніком, Ви проробляєте майже всі групи м'язів, включаючи трицепси. Ви з легкістю зміцните м'язи рук, ніг, стегон, живота, спини. Для того, щоб встановити турнік для дому в дверному отворі, Вам не будуть потрібні ні цвяхи, ні дриль, адже він надійно кріпитися за допомогою клина безпеки, більш того, турнік витримує близько 100 кілограм ваги! Цей турнік підходить як для чоловіків, так і для жінок. Кількість вправ для турніка необмежена, оскільки, все залежить від Вашої фантазії! Після використання турніка, ви можете заховати його в шафу або ж під ліжко до наступного тренування. Якщо Ви хочете бути сильними, красивими і стрункими - проводіть повноцінні домашні тренування разом з турніком!

 





Евгений ( 2017-05-30 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
компактность,соотношение цена - качество,многофункциональность

Коментар:
Турник очень понравился,компактный (не занимает много места).Можно делать комплекс упражнений для разных групп мышц.Доставили быстро.в целом покупкой остаался доволен.Спасибо
Відповісти
Підвісний турнік (за двірний отвір)
Підвісний турнік (за двірний отвір)