Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Турнік Power trainer pro

Код товару: 1000087

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:


Опис

Powertrainer - це домашній підвісний турнік - компактний, надійний та ефективний.

Турнік Power trainer дозволить зміцнити прес і спину, підкачати руки і ноги. Придбати турнік power trainer pro Ви можете в нашому магазині, тим самим заощаджуючи гроші і час!


Характеристика powertrainer:

- Вага турніка: 3 кг;
- Максимальна вага навантаження: 130 кг;
- Матеріал: сталь + прогумовані рукоятки.

Розмір: 
Макс. ширина 1055мм. 
Ширина верхньої планки 435мм. 
Висота - 225мм. 
Глибина - 440мм.

Спорт - це не лише здоров'я, але ще і відмінний спосіб виплеснути негативні емоції і зняти втому після важкого робочого дня. І якщо Ви давно мрієте зайнятися впритул своєю фізичною формою, але не знаходите часу і грошей на фітнес-клуби - відмінним рішенням для Вас стане домашній турнік power trainer pro! Цей тренажер дуже зручний і простий у використанні: Ви можете закріпити його в дверному отворі або ж встановити його на підлозі і робити відповідні вправи. Крім цього, powertrainer є дуже надійним, оскільки він може витримати вагу до 130 кілограмів! Для того, щоб встановити турнік у дверному отворі, не знадобляться ні цвяхи, ні молоток, які можуть пошкодити оббивку дверної коробки. Він елементарно кріпитися і так само легко знімається в разі непотрібності.

Power trainer прекрасно підходить жінкам і чоловікам, потрібно лише підібрати комплекс вправ, спрямованих на ту чи іншу групу м'язів.

Турнік в підвісному стані підходить для підтягувань, в процесі виконання вправ Ви можете задіяти ноги, шляхом підйому їх якомога вище. Встановивши power trainer pro на підлозі, Ви зможете виконувати такі вправи, як присідання, віджимання, вправи для пресу в упорі лежачи і багато інших. Тренування з power trainer допомагають позбавитися від зайвої ваги, зробити тіло накачаним, зміцнити і тонізувати всі групи м'язів! Крім цього, виконуючи вправи, Ви не будете відчувати дискомфорту, оскільки сам турнік виготовлений з високоякісної сталі, а прогумовані ручки не дадуть ковзати Вашим рукам під час вправ! Після використання турніка просто зніміть його і покладіть в шафу або під ліжко!
 





Павел ( 2017-06-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Доставили быстро,очень выручил когда не было времени на спортзал.
Відповісти