Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальна ручна дискова пила 1000289

Код товару: 1000289

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики пили:

живлення 220-230 В;
потужність 400 Вт;
3400 оборотів в хвилину;
глибина різання 12 мм
вага пили 1,2 кг;
вага упаковки 2,7 кг.

Комплектація:

Універсальна ручна дискова пила.
Лезо ТСТ для дерева, пластику ламінату.
Лезо HSS для метала.
Лезо алмазне для мармуру та керамічної плитки.
Система для збору пилу Ecstraction System.
Шестигранний торцевий ключ 5 мм.
Шестигранний торцевий ключ 3 мм.
Сумка-футляр для зберігання.

 

Універсальна ручна дискова пила відео:

Ремонт в будинку - недешеве задоволення, тому для Вас ми зробили такий чудовий інструмент, як універсальна ручна дискова пила.

Це універсальна ручна пила, що поєднує в собі кілька функцій. Завдяки своїй багатофункціональності вона полегшує Вашу працю і економить гроші. Серед безлічі інструментів це саме той, який допоможе у вирішенні багатьох будівельних питань і задовольнить Ваші побажання!

Пила володіє високою потужністю, тому здатна на будь-які роботи з розрізання або розпилювання практично будь-якого матеріалу. Фанера, мармур, килимові покриття і навіть сталь - цьому революційному обладнанню все під силу! Бездоганний дизайн і 400-ватний двигун допоможе впоратися з будь-якою роботою як професіоналу, так і новачкові. Глибина розрізання досягає 12 мм, а швидкість обертання до 3400 оборотів в хвилину! Вага пили всього лише 1,2 кг.

Дискову пилу так само використовують як лобзик, циркулярну або стрічкову пилу. Так само цей диво-винахід може використовуватися як плиткорізний верстат або ножівка. Прилад можна використовувати для будь-якої нарізки: вертикально, горизонтально, прямолінійно або ж криволінійно. Головними характеристиками пилки є зручність і практичність, а якість роботи порадує будь-якого майстра!

При покупці вас безсумнівно порадує й те, що входить в комплект дискової пили - це три леза, які призначені для нарізування різних матеріалів.

Алмазне лезо допоможе вам при нарізуванні кераміки, каменю або скла, а 18-зубчасте карбід-вольфрамове лезо відмінно впорається з ламінованим покриттям і деревом будь-якої породи! Третє, 30-зубчасте лезо із сталі використовують для розпилювання металу.

Швидко і легко ви впораєтеся з будь-якою роботою, яка буде виконана якісно і без вад. Ще одним приємним сюрпризом є те, що пила після себе не залишає ніякого сміття. Крихти матеріалу і пил заберуться через спеціальний перехідник для пилососа.

Компактний і портативний прилад - універсальна дискова пила - незамінна річ в ремонті, яка полегшить вашу будь-яку будівельну чи ремонтну роботу.





Універсальна ручна дискова пила 1000289
Універсальна ручна дискова пила 1000289