Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібраційний пояс для схуднення Slender Shaper (Слендер Шейпер)

Код товару: 1000181

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У комплект вібраційного поясу Slender Shaper входить:

  • пояс для схуднення «Слендер Шейпер»;
  • адаптер;
  • сумка;
  • ремінь.

Пояс для схуднення Слендер Шейпер Slender Shaper відео:

Швидко схуднути - мрія будь-якої жінки, яка страждає зайвою вагою або думає, що страждає.

Якщо у вас є час, гроші і величезна сила волі на тренування в класичному режимі - обмеження, тренажерний зал, практично аскетичний спосіб життя - можна обмежитися цими класичними методами і чекати результатів досить довго. А можна купити вібраційний пояс для схуднення Slender Shaper і в короткі терміни добитися бажаного, тобто, ідеального результату.
Цей антицелюлітний пояс працює шляхом обертального двонаправленого руху - не потрібно лякатися цього складного терміна, тому що єдине, що вам потрібно знати - він у два рази ефективніший. Вплив пояса дуже глибоке, стосується не тільки руйнування жирових клітин, але і тонізації ваших м'язів на дуже глибокому рівні. Слендер Шейпер допоможе вам боротися з наслідками складного сучасного способу життя, знімає напругу з м'язів, ліквідує больовий синдром у спині, шиї, ногах або руках.

Вібраційний пояс для схуднення Slender Shaper підходить для обробки всіх зон і частин тіла, головне - правильно його закріпити і вибрати правильний режим.

Прилад надає м'який, але ефективний вплив, тому під час масажу єдині, хто відчувають дискомфорт, так це ваші клітини целюліту. Крім того, що пояс видаляє жирові відкладення, але ще і готує організм до такого навантаження - покращує кровообіг і відновні функції, тому продукти розпаду жиру безболісно покидають ваше тіло, не утворюючи застійних моментів.
Вібраційний пояс для схуднення Slender Shaper може працювати в п'яти вібраційних режимах, з яких можна вибрати найприємніший або ефективний. Не рекомендують використовувати пояс під час вагітності або відразу після пологів, якщо ви страждаєте перепадами артеріального тиску або захворюваннями серцево-судинної системи. Не зайвим буде консультація лікаря з приводу застосування Slender Shaper якщо ви недавно перенесли операцію, маєте проблеми зі спиною, травмовані або маєте хронічну хворобу.





Вібраційний пояс для схуднення Slender Shaper (Слендер Шейпер)
Вібраційний пояс для схуднення Slender Shaper (Слендер Шейпер)