Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібро магнітний пояс Waist Belt (Вайст Белт)

Код товару: 1001327

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Тим, для кого питання схуднення є актуальним, цікаво буде почути про пояс для схуднення Waist Belt (Вайс Белт).

З його допомогою ви з легкістю позбавитеся від зайвої ваги, оскільки виріб впливає на проблемні зони, піддаючи фізичним навантаженням жирову тканину. Під дією пояса Вайст Белт в рух приходять жирові відкладення, товщина яких близько 3-5 см, в результаті чого знижується маса тіла.
Мікрокомп'ютер слідкує за тим, щоб робота Вайст Белт була коректною. Також йому властиві функції контролю, вібромасажу і магнітного впливу. В результаті застосування даного массажера, у вас зникне зайвий жир, шкіра стане гладкою і пружною. Його вважають відмінним дієвим профілактичним засобом, який не допускає утворення целюліту, допомагає позбутися від розтяжок. Регулярно використовуючи тренажер, ви відчуєте приплив життєвої енергії.

Встановлювати вібро магнітний пояс Waist Belt можна на різних ділянках свого тіла: на попереку, на стегнах, на спині, на шиї, навіть на руках.

Збільшити довжину пояса можна за допомогою його додаткового фрагмента. Великою перевагою тренажера є те, що його активно застосовують, коли потрібно зробити масаж спини. При цьому пояс необхідно постелити на ліжко, а хворому лягти таким чином, щоб прилад розташовувався вздовж хребта.
Сильні вібрації великої кількості масажних кульок приводять до прискорення кровообігу, що, в свою чергу, приводить до поліпшення загального стану організму. Існуючі на сьогоднішній день про пояс Вайс Белт відгуки дозволяють говорити про його винятковість. Пояс Waist Belt буде корисний людям, які ведуть малорухливий спосіб життя і страждають болями в спині, попереку і хребті.





станислав ( 2016-04-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Купил пояс по совету друзей совсем недавно. уже заметны первые результаты, пока всем доволен! удобный в использовании

Відповісти
Вібро магнітний пояс Waist Belt (Вайст Белт)
Вібро магнітний пояс Waist Belt (Вайст Белт)