Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Автомобільний відео реєстратор DOD F900L Full HD 2.5

Код товару: 1000234

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Автомобільний відео реєстратор DOD F900L Full HD 1920x1080P 2.5 відео:

 

За допомогою Відео реєстратора для автомобіля DOD F900LHD стане доступна інформація про автомобіль за відсутності власника.

Авто відео реєстратор фіксує, як порушення правил, так і підтвердить провину або ж правоту, завдяки високій якості відео запису. У його можливостях записувати в дозволі 1920х1080 пікселів зі швидкістю 30 к / сек, що дозволяє відтворити в найдрібніших подробицях і деталях ситуацію, що трапилась, можна розгледіти номери машин, а так само особи учасників ДТП. Відео запис відображає час і дату, а так само супроводжується звуком, що сприяє справедливому вирішенню складних ситуацій на дорогах.

Автомобільний відео реєстратор DOD F900LHD 1920x1080P - прогресивний відеореєстратор, який веде запис з високою точністю і відмінною якістю.

З його допомогою можна проаналізувати ситуацію при сповільненому перегляді відеозапису з місця пригоди.
Відео реєстратори стали користуватися величезним попитом у власників автомобілів, адже відеозапис можна використовувати як вагомий аргумент у вирішенні різних ситуацій, наприклад в судовій практиці вони використовуються як прямі речові докази, тим самим надаючи доленосне рішення в судовому розгляді.
Цифровий відеореєстратор оснащений світлодіодом, за допомогою якого можна фотографувати або вести зйомку навіть у темряві. Є три режими підсвічування: постійно відключене, постійно включене або при зниженні рівня освітлення автоматичне включення, підсвічування може працювати в якості фотоспалаху.
Такий реєстратор для авто простий і швидкий у монтажі, можна прикріпити його до заднього скла на кронштейн або ж до лобового скла за допомогою присоски. І все таки, головними достоїнствами реєстратора в авто є висока надійність, якість запису, компактність, мінімальне енергоспоживання і, в порівнянні з багатоканальними відеореєстраторами, приваблива ціна.

Купити відео реєстратори завжди можна за хорошою ціною в магазинах авто-відео-техніки, або ж замовити безпосередньо в інтернет-магазині.





Автомобільний відео реєстратор DOD F900L Full HD 2.5
Автомобільний відео реєстратор DOD F900L Full HD 2.5