Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Інфрачервоний безконтактний термометр GuoPhone JLT-C05 - пірометр медичний

Код товару: 1007784

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Традиційний ртутний термометр зазвичай вже не застосовується для вимірювання температури. Тепер його замінили сучасні електронні гаджети. Наприклад, можна вибрати інноваційний безконтактний інфрачервоний цифровий термометр GuoPhone JLT-C05. Необхідність вимірювання температури можливо без контакту з термометром, що визначено наявної безпекою. Винятком може бути зараження інших людей, в тому числі співробітників лікарень та інших громадських організацій.

Сучасний безконтактний термометр сприяє успішному прискоренню процедури.

Досить навести сучасний пристрій на передбачуваного хворого, а потім натиснути на кнопку. Результат відразу ж відобразиться на наявному екрані.

Зручність застосування також збережено можливістю зберігання результатів вимірювань. Пам'яті пристрою досить для 32 результатів. Це дозволяє ретельно контролювати, як змінюється температура тіла у пацієнта для подальшої корекції в лікуванні.

Термометр JLT-C05 може успішно відображати температуру за шкалою Цельсія і Фаренгейта. Якщо показник в 38 градусів буде перевищено, прилад подає звуковий сигнал. Це свідчить про потенційну небезпеку. Для вимірювання важливо тримати термометр на відстані близько 3-8 сантиметрів і почекати півхвилини. Часом можна наводити лазерні промені в область лоба, пахв і інших частин тіла.

До переваг сучасного цифрового термометра GuoPhone JLT-C05 (біло-рожевий) можна відзначити безпеку лазерного променя для людини, можливість швидкого повторного вимірювання для контролю стану, мінімальне енергоспоживання (потрібно всього лише 2 батарейки ААА). Пристрій дозволяє швидко фіксувати різну температуру на об'єктах, в тому числі на приладах і поверхні води.

Інфрачервоний термометр дозволяє вимірювати температуру не тільки у дорослих людей (це основний напрямок), а й у дітей, що виявляється дуже зручним і безпечним варіантом. Похибка зазвичай не перевищує 0,2 градуса, тому вплив на загальний результат виключено.

Екран термометра має підсвічування, тому показники можна бачити при слабкому освітленні.

Вибираючи такий термометр, можна виключити ризик пошкодження корпусу. Оперативне вимірювання тіла дозволяє успішно і правильно вжити ефективних заходів, щоб гарантовано врятувати життя людини.

Термометр інфрачервоний GuoPhone JLT-C05, характеристики:

  • Одиниці виміру: Цельсій ° C, Фаренгейт ° F;
  • Швидкість вимірювання: 0.5 сек;
  • Пам'ять: 32 вимірювання;
  • Дозвіл екрану: 0,1 ℃ (0,1 ℉);
  • Точність вимірювання ± 0,2 ℃ (± 0,4 ℉);
  • Діапазон вимірювання температури тіла - від 32,0 до 42,9 ℃ (від 89,6 до 109,2 ℉);
  • Діапазон вимірювання температури об'єкта - від 0 100 до 100 ℃ (від 32 21 до 212 ℉);
  • Автоматичний будильник ≥ 38,0 ℃ (100,4 ℉) за замовчуванням;
  • Вимірювання з відстані: 3-8 см;
  • Живлення: DC 3V, 2 батарейки ААА (не включені в комплектацію);

Безконтактний градусник GuoPhone JLT-C05, комплектація:

  • Термометр;





Інфрачервоний безконтактний термометр GuoPhone JLT-C05 - пірометр медичний
Інфрачервоний безконтактний термометр GuoPhone JLT-C05 - пірометр медичний