Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скляний чайник заварник Tea Cup - заварник для кави та чаю на 750 мл

Код товару: 1001849

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Чай - найпопулярніший напій у всьому світі. У кожній родині щодня випивається хоча б кілька чашок чаю. Без нього просто неможливо собі уявити наше життя. Майже щоранку він дозволяє нам остаточно відійти від сну, підбадьоритися і налаштуватися на прекрасний день. А обідню перерву хіба можна провести без чаю? Чай - незмінний атрибут і тихого вечора в колі сім'ї, і приємної розмови зі старим другом.

Отже, більшість людей п'ють чай кілька разів в день. І щоб процес заварювання не відбирав багато часу і сил, багато хто використовує чай в пакетиках. Але на сьогоднішній день в наших магазинах практично неможливо знайти справжнього натурального пакетованого чаю. У пакетики насипають труху, що в дійсності є відходами виробництва чаю, змішану з ароматизаторами і барвниками. Тому, якщо ви хочете пити дійсно корисний натуральний напій, заварюйте тільки справжній листовий чай. А процес заварювання буде простим і швидким, якщо ви будете використовувати чайник-заварник Tea Cup.

Чайник-заварник Tea Cup - ароматний чай швидко і просто

Чайник Tea Cup має спеціальну конструкцію, що дозволяє заварювати чай максимально швидко і просто. Заварник складається з двох ємностей:

  • самого чайника, зробленого з прозорого міцного скла, стійкого до впливу високих температур,
  • внутрішнього блоку для заварки.

Щоб заварити чай необхідно насипати заварку у внутрішню ємність, помістити її в сам чайник, налити туди окріп і закрити кришкою. Через кілька хвилин ароматний гарячий чай буде готовий і ви зможете розлити його по чашках. Ручка чайника зроблена із пластику. Вона залишається холодною навіть коли в чайнику окріп.

Після використання чайник дуже просто мити. Досить витягти ємність з заваркою і висипати її вміст у відро для сміття. А потім промити ємність і сам чайник під проточною водою.





Скляний чайник заварник Tea Cup - заварник для кави та чаю на 750 мл
Скляний чайник заварник Tea Cup - заварник для кави та чаю на 750 мл