Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

М'які іграшки Paw Patrol Щенячий патруль (поштучно)

Код товару: 1001734

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Виберіть своє цуценя: Маршалл, Чейз, Рабл, Роккі, Скай або Зума. 

Вік: для дітей від 3 років.
Висота іграшки: 11-12 см
Матеріал іграшки: Плюш
Додатково: ланцюжок з присоскою. Іграшку можна повісити за рюкзак або прикріпити на скло або холодильник.

«Щенячий Патруль» - це мультфільм, який сьогодні подобається і малюкам у віці 3 років, і школярам до 11 років. Природно, коли з'являється такий мультик, то у його героїв виникає багато маленьких фанатів. Дітки люблять читати книги про улюблених персонажів, розмальовувати розмальовки з ними, ліпити їх з глини, але найбільше хлопчикам і дівчаткам хочеться мати власного м'якого друга - плюшеву іграшку у вигляді героя.

Ми представляємо вашій увазі м'які іграшки у вигляді персонажів з мультфільму «Щенячий Патруль».

Будь-яку з них ви можете купити поштучно. У вас є шанс придбати саме того цуценя, який подобається вашому чаду найбільше. Кожна з іграшок виконана з якісних матеріалів, тому обов'язково прослужить дитині довго. Більш того, всі герої дуже яскраві і барвисті, як ніби тільки зійшли з екрану телевізора. Для того щоб батьки трохи розуміли, чому діти в такому захваті від цих славних собачок, розповімо наступне.

Щенячий патруль - це команда собак, що захищають своє місто від різних неприємностей.

Серед них є лідер - німецька вівчарка на ім'я Чейз. Цей гонщик завжди і всюди знаходиться зі своїм рюкзаком, який здатний перетворитися в мегафон і прожектор. Ще є далматинець, що виконує роль пожежного, і звуть його Маршал. Рабл або як його називають свої Здоровань - щеня породи англійський бульдог. Його рюкзак сміливо можна вважати міні-екскаватором, що вже встиг багатьох виручити з біди. Шоколадний лабрадор Зума, що рятує всіх на воді, і щеня на ім'я Рокі - дворняга. Рокі настільки дотепний і винахідливий, що здатний на багато що. Звичайно ж, серед усієї команди цуценят-хлопчаків є і дівчинка - Скай. Ця красуня є тер'єром, вона професійний пілот, найкращий в місті, а її рюкзак трансформується в справжній реактивний двигун.

Кожна іграшка повністю повторює всі риси героя з мультфільму. Виглядає реалістично. Якщо придбати відразу декількох улюблених персонажів дитині, він зможе самостійно придумати пригоди для цих милих цуценят. Він буде розвивати своє мислення і фантазію, моделюючи власні складні ситуації, придумуючи розмови головних учасників гри і т. д. Обов'язково подаруйте своїй дитині хоч одного яскравого персонажа з «щенячим Патруля». Це обов'язково буде іграшка, яка стане його улюбленцем!





Роман ( 2018-04-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Ребенку нравится, цена нормальная

Відповісти
М'які іграшки Paw Patrol Щенячий патруль (поштучно)
М'які іграшки Paw Patrol Щенячий патруль (поштучно)