Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багатофункціональна терка з контейнером Mini Procesador

Код товару: 1000262

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багатофункціональна терка з контейнером Mini procesador de alimento MJY-201188 призначена для якісного, зручного і швидкого подрібнення овочів, які знадобляться для приготування ваших улюблених страв.

Вона набагато зручніша звичайних терок, так як оснащена контейнером з пластику. Саме в цей контейнер і потрапляють подрібнені продукти, а не розлітаються по всьому столу, як це буває при використанні традиційних терок. Обсяг цього контейнера досить великий - цілих 4,5 літра. Зроблений він у вигляді чашки, тому його можна використовувати навіть як салатницю.

Даний прилад можна помити не тільки під проточною водою, так як він виготовлений з міцного пластику, який не псується від впливу посудомийної машини. Так що його можна сміливо класти в неї і натискати кнопку.

Така універсальна терка стане незамінним помічником на кухні.

Вона має не тільки основну фіксовану насадку, в комплект також входить чотири змінних леза. Виготовлені вони з нержавіючої сталі. Їх форми різні, ви можете встановити насадку залежно від того, яка форма подрібнених продуктів вам потрібна.

Ще однією перевагою цієї чудової терки є те, що її можна використовувати як соковижималку. Для цього в наборі є спеціальна насадка, призначена для відповідної функції. Тому ви можете зробити не тільки смачні страви, але і побалувати себе свіжовичавленим соком, наповненим вітамінами.

Але і це ще не всі переваги цієї незамінної терки.

Під кришкою контейнера розміщений спеціальний пристрій, яким дуже зручно перемішувати інгредієнти салатів. Тільки подумайте, як буває незручно добре перемішати заправлений салатик - шматочки продуктів постійно вивалюються з чашки, а те, що залишається в ній, все одно розмішано не ідеально. Терка Mini procesador de alimento MJY-201188 вирішить дану проблему назавжди.

Творці цієї універсальної терки подбали і про вашу безпеку, в наборі з теркою ви знайдете інструмент для захисту рук при використанні пристрою.





Багатофункціональна терка з контейнером Mini Procesador
Багатофункціональна терка з контейнером Mini Procesador