Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обруч для схуднення Health One Hoop 2.1

Код товару: 1000522
Опис

Вага гімнастичного обруча - 1,6 кг.
Діаметр - 107 см.

У багатьох людей претензії до власної фігури концентруються в основному в зоні живота і талії. Саме витончена вузька талія є основою стрункості. Для того, щоб наблизитися до досконалості зовсім не обов'язково годинами займатися в спортзалах. Досить лише кілька хвилин на день присвячувати цілеспрямованому впливу саме на проблемну область.

Кращим помічником в цьому буде обруч Health One Hoop 2.1, він прекрасно підійде людям з будь-якою фізичною підготовкою.

Його вага створить необхідне навантаження і в той же час буде під силу всім.

Ефект від використання

  • Для його обертання використовуються рухи, які найкращим чином стимулюють і опрацьовують м'язи живота і поперекової області.
  • Завдяки своїй вазі і структурі внутрішньої поверхні, обруч під час обертання створює ще й масажний ефект.

Внутрішня поверхня обруча покрита 48-ма масажними камерами з повітряними прошарками, пом'якшуючими контакт. Вони суттєво покращують циркуляцію крові і відтік лімфи. Саме цей ефект є визначальним у прискоренні обміну речовин в масажованій області. Разом з лімфою з міжклітинного простору відводяться відходи життєдіяльності клітин, звільняючи місце для корисних речовин з крові і стимулюючи тим самим роботу клітин.

Крім цього в обруч вбудовані постійні магніти, поля яких сприятливо впливають на судини і знижують згортання крові.

Це додатково збільшує доставку поживних речовин і кисню до тканин і відведення з них шлаків. Такий комплексний вплив на місцевому рівні сприяє зменшенню жирового прошарку на талії і стегнах, і є прекрасною профілактикою целюліту.

Навряд чи можна купити інший такий же компактний тренажер для схуднення як цей. Обруч складається з восьми окремих частин і дуже легко розбирається і збирається. Його можна не тільки зберігати, не займаючи простір, а й вільно возити з собою і на відпочинок і у відрядження.





Обруч для схуднення Health One Hoop 2.1
Обруч для схуднення Health One Hoop 2.1