Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрична мухобійка для захисту від комарів і комах Solar Buzzkill

Код товару: 1002579

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Боротьба людини з комахами триває з часів зародження самого людства і буде тривати вічно. З'являються все нові і нові способи захисту. І дуже радує, що розробники стали багато уваги приділяти екологічній безпеці та впливу цих пристроїв на здоров'я самої людини і домашніх тварин.

Однією з останніх новинок є прилад для знищення комах Solar Buzzkill. На відміну від звичних спреїв і кремів, він не виділяє в атмосферу ніяких токсичних речовин, а значить абсолютно не впливає на навколишнє середовище і не може викликати алергічних реакцій.

Як працює прилад для знищення комах Solar Buzzkill

Прилад для знищення комах Solar Buzzkill – це невелика кругла коробочка, діаметром всього 10 см. Всередині пристрою є спеціальна лампочка, яка випромінює особливе синє світло, яке приваблює комах. Коли комахи намагаються підлетіти до джерела світла, вони гинуть від розряду електричного струму, що проходить по металевих прутиках, розташованих по всьому колу пристрою. Але Вам не слід побоюватися, що випадковий удар струмом може зашкодити Вашому здоров'ю або здоров'ю Ваших членів сім'ї або домашніх тварин. Корпус пристрою оснащений захисною панеллю, крізь отвори якої можуть проникнути тільки дрібні комахи, і ніщо більша.

Експлуатація прибору для знищення комах Solar Buzzkill

Прилад кріпиться на будь-якій рівній поверхні за допомогою вакуумних присосок. Ідеальним місцем для розташування апарату є скло вікна. Розміщений там пристрій буде протягом усього світлового дня заряджатися від сонячних променів,, що потрапляють на нього, а вночі захистить Ваш сон, усуваючи надокучливих і шкідливих комах.

Від залишків комах прилад чиститься дуже легко. Досить просто зняти захисну пластикову панель і вимести внутрішній вміст щіточкою.

Solar Buzzkill для вашого захисту вдома і в поїздках

Прилад для знищення комах Solar Buzzkill компактний і легкий, тому зручний для поїздок. Обов'язково візьміть його з собою якщо прямуєте꞉

  • на дачу,
  • на море,
  • на пікнік,
  • в похід,
  • у відрядження.

Рекомендуємо покласти його в сумку і в тому випадку, якщо Ви маєте намір проживати в комфортабельному готелі. Дуже часто навіть в готелях високого класу не передбачається захист від комах. І варто тільки відкрити вікно, як кімната наповнюється різними дрібними комахами.

Ви можете використовувати Solar Buzzkill не тільки всередині приміщення, але і на вулиці. Головне розмістити його недалеко від себе, щоб туди потрапляли комахи, які обрали Вас своєю жертвою.

Характеристики Solar Buzzkill:

  • Живлення: сонячна панель;
  • Розміри (В / Д): 4.5x10 см.;
  • Розмір сонячної батареї: 5x5 см.;
  • Тривалість роботи приладу: до 8 годин;
  • Вага: 145 г.

Комплектація приладу для знищення комах:

  • Прилад Solar Buzzkill;
  • Інструкція англійською мовою;
  • Картонна упаковка.





Михаил ( 2019-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Спасибо за товар! уничтожает насекомых.

Відповісти
Електрична мухобійка для захисту від комарів і комах Solar Buzzkill
Електрична мухобійка для захисту від комарів і комах Solar Buzzkill